Dave Miller

Eigenschappen Dave Miller boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Dave Miller boeken?

Dave Miller boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dave Miller.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dave Miller.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dave Miller ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dave Miller plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dave Miller

Extra informatie Dave Miller

Biografie Dave Miller
Op elfjarige leeftijd zong hij tijdens een vakantie op Mallorca in een Engelse pub de sterren van de hemel. Zijn ouders waren dermate enthousiast over zijn zangkwaliteiten, dat hij direct na thuiskomst zanglessen mocht nemen.

De ene na de andere talentenjacht volgde, met als hoogtepunt in 1996 het winnen van de grootste talentenjacht van Amsterdam in Café La Bastille. Dave Miller’s optreden op het Leidseplein te Amsterdam voor 45.000 mensen was twee dagen achtereen te zien op de locale zender AT5.

Hij tekende een platencontract en in 1998 kwam zijn eerste single “Leuke meiden” uit, gevolgd door “Eens en voor altijd”, “Laying in the arms of Mary” en “One night in Madrid”.

Het repertoire van de jonge zanger bestaat uit Nederlandse en Engelstalige muziek, in tempo variërend, waarbij te horen is dat Miller veel heeft opgestoken van Robbie Williams.

Dave, geboren in Amsterdam uit Nederlands-Duitse ouders, stond tussen 2001 en 2004 drie dagen per week in Café “Bolle Jan”. In mei 2004 stond hij vier  dagen in de Arena in het voorprogamma van René Froger. Tevens was hij ook te zien in de TV-programma’s “Puur Froger” (SBS) en “Awick”  op AT5 (locale zender Amsterdam). In 2005 geeft Dave prioriteit aan zijn optredens door geheel Nederland. Hij neemt zelf de pen ter hand en schrijft Nederlandse en Engelse nummers.

Tevens werkt hij samen met de producer van Arnhems Gewijs aan een DVD met Reggae- en RB-nummers, waarvan de videoclips in Paramaribo zijn  opgenomen.

In april 2006 heeft Dave een nieuw platencontract getekend. Op het ogenblik is hij druk bezig met de opnamen van dit Nederlandstalige album. Verder treedt hij op in het hele land en is hij wekelijks te horen in Café Bolle Jan

Dave Miller boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dave Miller boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dave Miller.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dave Miller, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dave Miller en de eventuele overige kosten om een optreden van Dave Miller mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dave Miller.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dave Miller. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dave Miller checken, een gratis optie plaatsen op Dave Miller en de boeking(en) van Dave Miller voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dave Miller, BOEKINGSBUREAU Dave Miller, BOEKINGSBURO Dave Miller, ENTERTAINMENTBUREAU Dave Miller, ENTERTAINMENTBURO Dave Miller, ARTIESTENBUREAU Dave Miller, BOEKINGSKANTOOR Dave Miller, IMPRESARIAAT Dave Miller, MUZIEKBURO Dave Miller, MUZIEKBUREAU Dave Miller, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dave Miller, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dave Miller, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dave Miller.

 

Offerte Dave Miller aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag