Feest DJ Maarten boeken

Eigenschappen Feest DJ Maarten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
240 min.
Geluid
In overleg

Feest DJ Maarten boeken?

Feest DJ Maarten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Feest DJ Maarten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Feest DJ Maarten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Feest DJ Maarten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Feest DJ Maarten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Feest DJ Maarten

Extra informatie Feest DJ Maarten

Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten.

Feest DJ Maarten is al jaren volop actief als Feest DJ en maakt met grote regelmaat ook zelf muziek. Hij heeft al vele succesvolle nummers in diverse stijlen uitgebracht. Hij maakte dit jaar niet alleen een carnavalsplaat maar ook een jumpstyle en frenchcoreplaat. Het nummer “Een Wollen Trui” is zelfs een ballad.

Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.

Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol actief op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: “Ik ben vandaag zo vrolijk“, “Wat een lekkere kont“, “Ik ben een kikker“, “18“, “In Hollands staat een huis“, “Hamburgers met korting” “Suikerspin” en “Alle idioten zingen over boten“. Deze laatstgenoemde single heeft op youtube al bijna 13 miljoen hits gescoord!!!

Voor het carnaval van 2019 komt Maarten met een nieuwe kraker. “Achter de fanfare aan”. Een heerlijk nummer om eens fijn mee uit je dak te gaan.

Optredens van DJ Maarten duren vier uur en zijn inclusief geluid en licht.

Feest DJ Maarten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Feest DJ Maarten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Feest DJ Maarten en de eventuele overige kosten om een optreden van Feest DJ Maarten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Feest DJ Maarten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Feest DJ Maarten checken, een gratis optie plaatsen op Feest DJ Maarten en de boeking(en) van Feest DJ Maarten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Feest DJ Maarten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag