Tim_1000_x_1000

Eigenschappen Tim Douwsma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Tim Douwsma boeken?

Tim Douwsma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tim Douwsma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tim Douwsma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tim Douwsma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tim Douwsma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tim Douwsma

Extra informatie Tim Douwsma

Tim Douwsma wordt op 4 november 1987 geboren in Drachten. Hij groeit op tot een multi-getalenteerde jongeman. Sportief, creatief én muzikaal. Na de middelbare school kiest Tim voor de sportopleiding het CIOS, waarnaast hij modellenwerk doet. Zijn passie en liefde voor zingen, presenteren en acteren blijft en al snel staakt hij zijn studie aan het CIOS om zich volledig te richten op zijn zang-, presenteer- en acteer carrière.

In 2007 verwerft Tim nationale bekendheid door zijn deelname aan het SBS6 programma So You Wanna Be A Popstar. Het luidt de start in van zijn muzikale carrière. Eind 2007 scoort Tim hoge ogen met zijn debuutsingle Wil Je Bij Me Blijven Slapen. In 2009 debuteert Tim op het witte doek in de film De Hel Van ’63, waarna zijn carrière een vlucht neemt. Hij brengt een aantal succesvolle singles uit (waaronder de hit Één Zomeravond Met Jou met Monique Smit), tourt door Nederland en België en neemt in 2012 deel aan het Nationaal Songfestival. Daarnaast ontwikkelt hij zijn talent voor presenteren en host hij diverse tv programma’s op Zapp en voor AVROTROS.

In 2014 wordt Tim de nieuwe presentator van AVRO Junior Dance en is hij frontman van een aantal grote liveshows. Als Tim in 2014 namens Nederland de punten verdeelt in de finale van het Eurovisie Songfestival verovert hij met zijn verschijning heel Europa. Het brengt een grote golf aan publiciteit teweeg. Tim is populair en staat ineens bekend als The Dutch Hot Guy! In oktober 2015 wordt Tim door Televizier uitgeroepen tot beste jeugdpresentator.

In 2016 tekent Tim een contract met AVROTROS en presenteert hij daar de CupCakeCup en New Musical Star. Tot en met april 2016 speelt Tim naast Vajén van den Bosch in de hitmusical Grease. In de hoofdrol van Danny Zuko acteert, zingt en danst Tim in de vele theaters van Nederland. Datzelfde seizoen is Tim te zien in het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Tevens presenteert Tim samen met Nicolette van Dam het programma The Next Boy/Girlband bij SBS6 en acteert hij in de televisieserie Nieuwe Tijden op RTL4 en Videoland.

In 2017 laat Tim op muzikaal gebied weer van zich horen met de singles Dat Ding Met Jou en Het Gevoel, een duet met zanger Henk Dissel. Tevens is hij te zien in de spannende film SPAAK en speelt hij een gastrol in de K3-film Love Cruise. In 2018 komt Tim met ode aan zíjn provincie Friesland, in de vorm van de single Fryslân. Tim scoort er een bescheiden hit mee en vooral in Friesland wordt het nummer gezien als een tweede volkslied.

2019 wordt een bijzonder jaar voor Tim: in het najaar wordt zijn zoontje Dez geboren! Maar ook op werkgebied is het een druk jaar. Tim schopt het tot de finale in het populaire RTL4 programma The Masked Singer, is teamcaptain naast Britt Dekker in het kinderprogramma Britt’s Beestenbende, brengt de hitsingles Jij Gaat Met Me Mee en Someone You Loved (uit The Masked Singer) uit, schrijft kinderboek Tim Er Tussenin, over wat er gebeurt als je ouders scheiden, en heeft een rol in The Christmas Show, waarmee hij 5x in een uitverkocht ZiggoDome staat.

Rond de jaarwisseling presenteert hij Het Muziekfeest Van Het Jaar en Het Grote Songfestivalfeest, beide in ZiggoDome. In 2020 volgt een nieuwe samenwerking met platenlabel Toekomst Music wat resulteert in de eerste single Over.

Offerte Tim Douwsma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag