Paul de munnik boeken

Eigenschappen Paul de Munnik boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Paul de Munnik boeken?

Paul de Munnik boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul de Munnik.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paul de Munnik.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paul de Munnik ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul de Munnik plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Paul de Munnik

Paul de Munnik stond 20 jaar samen met Thomas Acda op het podium. Nu is het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Een eigen weg. Met nieuwe liedjes. Liedjes die vertrouwd en toch nieuw klinken. Paul de Munnik keert terug naar de muzikale wortels van waaruit hij ooit begon. Blues, rock, pop, folk, chanson, het komt allemaal voorbij.
Zijn eerste solo album heet ‘Nieuw’. In het voorjaar van 2016 speelt hij in kleine popzalen en theaters in Nederland. Alleen een piano, een gitaar, liedjes en een stem. Nieuw.
Ondanks zijn volle agenda speelt Paul de Munnik in de zomer graag samen met band op festivals!
Foto: Bob Bronshoff

Paul de Munnik boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Paul de Munnik.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Paul de Munnik aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag