Gebroeders Ko

Eigenschappen Gebroeders Ko boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Gebroeders Ko boeken?

Gebroeders Ko boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gebroeders Ko.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gebroeders Ko.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gebroeders Ko ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gebroeders Ko plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gebroeders Ko

Extra informatie Gebroeders Ko

Biografie Gebroeders Ko
Wilt u de Gebroeders Ko boeken voor uw feestavond? Zij, Ton en Gerard Koopmans, zijn inderdaad broers en komen graag voor een heerlijk feest zorgen. Zij weten als geen ander hoe ze een feestje dienen te bouwen, waardoor u bij hen met een groot evenement tot aan uw feestje bij u thuis aan het juiste adres bent.

Feestact in Nederland

De Gebroeders Ko zijn al jaren een succesvolle feestact in Nederland, die vele hits op hun naam hebben staan. U kunt de Gebroeders Ko inhuren en meezingen met ‘In heb een toeter op m’n waterscooter’, ‘Boten Anna’, ‘Schatje mag ik je foto’, ‘Helikopter’ en talloze andere nummers. Bovendien hebben de Gebroeders Ko een aantal verzamelcd’s uitgebracht, zijn ze te gast geweest is tal van televisieprogramma’s als At Nick, de wereld van K3, BZT Show, Jensen en het Grote Feest van Sinterklaas. Ook schreven de Gebroeders Ko alle liedjes voor Joris en Boris, de film uit 2012 en Sinterklaas en het Raadsel van 5 december in 2011.

Succes van de Gebroeders Ko

Het succes van de Gebroeders Ko is enorm, waardoor u twee artiesten kunt boeken die als geen ander voor een geslaagd feest weten te zorgen. Ze werden in 2004, 2005, 2007, 2008 en 2009 bijvoorbeeld verkozen tot beste Party Act van Nederland en hun hit Boten Anna was in 2006 de beste Party Act van het land. Verder ontvingen ze ook meerdere malen de Award voor Populairste feestact van Nederland en waren zij in 2007 met meer dan 300 boekingen de meest geboekte feestact. Verder hebben de Gebroeders Ko in 2012 de award voor Beste Auteurs van Nederland ontvangen, een prijs waar ze enorm trots op zijn.

Gebroeders Ko inhuren

U kunt de Gebroeders Ko boeken voor de grote evenementen als Koningsdag en de Nieuwjaarsduiken, maar ze komen ook graag thuis bij u langs. Kies uit een Tape-act van 30 minuten waarbij ze al hun hits razendsnel spelen, een Kids Meezing Sjo van de gebroeders of bijvoorbeeld de speciale Sinterklaasshow. U kunt de Gebroeders Ko inhuren voor ieder gezellig feest, waar zij het beste in naar boven brengen!

Gebroeders Ko boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gebroeders Ko, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gebroeders Ko.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gebroeders Ko aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag