Party Animals

Eigenschappen Party Animals boeken

Prijs
v.a. 2.675
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Party Animals boeken?

Party Animals boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Party Animals.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Party Animals.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Party Animals ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Party Animals plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Party Animals

Extra informatie Party Animals

Biografie Party Animals
Weinig introductie behoeven de 3e generatie gabbers van the Partyanimals. Al sinds de jaren 90 staat de heren onderleiding van het producers duo Flamman Abraxas aan het hoofd van de happy hardcore scene.

Met hits als Have You Ever Been Mellow, Good to Go,  Xanadu , Aquarius scoorden zijn vele hits in de hitparade en de uitgaansscene. Samen met MC Remsy stonden de producers van The Partyanimals als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met “You Got To Believe” – maar waren zij ook met Jan Rot verantwoordelijk voor de uitglijder van de valszingende tweeling Double Date met “Email To Berlin” op het Nationaal Songfestival in 1999.

Ook zangeres Suzanne Mangar is een belangrijke factor in het succes van the Partyanimals . Ze zong o.a mee op dit sMellow, “Aquarius”, “Whatever” en “Atomic” in de begintijd, maar is nog steeds te horen in “Xanadu” en “Wazzup” Er verschijnen nog steeds regelmatig nieuwe singles in de bekende Party Animals-stijl als “Bad Boys”, “Animal Song”, “Electricity” en “Do You Want To Hold Me?”.

Anno 2013 zijn the Partyanimals nog volop te boeken in het land en zijn ze voorlopig nog niet van plan om een eind te maken aan dit jaren durende succes.

Party Animals boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Party Animals, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Party Animals.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Party Animals. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Party Animals checken, een gratis optie plaatsen op Party Animals en de boeking(en) van Party Animals voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Party Animals aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag