Gabber Piet

Eigenschappen Gabber Piet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Gabber Piet boeken?

Gabber Piet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gabber Piet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gabber Piet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gabber Piet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gabber Piet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gabber Piet

Extra informatie Gabber Piet

Biografie Gabber Piet
In 1996 stond gabber Piet maar liefst  11 weken in de Top 40 met het nummer ” Hakke Zage”. Helaas werd de hoogste notering niet behaald, maar Gabber Piet is de trotse eigenaar van een nummer 2 positie in de enige echte Top 40! Ook was hij gastheer op vele raves en presenteerde het populaire programma Hakkuh! Bij televisiezender TMF. Met het nummer ”Love U Hardcore” heeft gabber Piet ook enkele weken een hoge notering gehad in de Top 40, waardoor hij wordt gezien als een echte 90’s artiest.

Gabber Piet zorgt voor een enorme ‘Happy hardcore’ boost tijdens uw evenement, waardoor de bezoekers nog éénmaal hét gevoel van toen beleven. 45 minuten lang draait Gabber Piet de lekkerste en bekendste Happy Hardcore nummers aaneengesloten, waarbij hij ook als MC fungeert om het publiek lekker op te zwepen.
Gabber Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gabber Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gabber Piet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gabber Piet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gabber Piet en de eventuele overige kosten om een optreden van Gabber Piet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gabber Piet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gabber Piet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gabber Piet checken, een gratis optie plaatsen op Gabber Piet en de boeking(en) van Gabber Piet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gabber Piet, BOEKINGSBUREAU Gabber Piet, BOEKINGSBURO Gabber Piet, ENTERTAINMENTBUREAU Gabber Piet, ENTERTAINMENTBURO Gabber Piet, ARTIESTENBUREAU Gabber Piet, BOEKINGSKANTOOR Gabber Piet, IMPRESARIAAT Gabber Piet, MUZIEKBURO Gabber Piet, MUZIEKBUREAU Gabber Piet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gabber Piet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gabber Piet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gabber Piet.

 

Offerte Gabber Piet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag