2 Unlimited

Eigenschappen 2 Unlimited boeken

Prijs
v.a. 8.500
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

2 Unlimited boeken?

2 Unlimited boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 2 Unlimited.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 2 Unlimited.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 2 Unlimited ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 2 Unlimited plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van 2 Unlimited

Extra informatie 2 Unlimited

2 Unlimited veroverde in de jaren 90 de hitlijsten met 20 miljoen verkochte albums en Gouden en Platina Awards wereldwijd! Ook deze zomer staan ze weer op de grootste 90’s festivals. Met vele grote hits zoals ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’, ‘Jump For Joy’, ‘Tribal Dance’ en ‘Get Ready For This’ is 2 Unlimited nog steeds het meest succesvolle export product van de jaren 90. De agenda van 2 Unlimited in 2017 zit vol met grote festivals en 90’s party’s!

2017 is onvergetelijk van start gegaan! Ze gingen “down under” voor een geweldige tour door Australië, waar ze hun Australische fans weer hebben mogen ontmoeten bij meerdere concerten in Perth, Adelaide, Melbourne, Darwin, Brisbane en Sydney. Samen met Real McCoy, Dr. Alban en Technotronic hebben ze er een fantastische tour van gemaakt en ze kunnen niet wachten om weer terug te gaan naar Australië!

Na deze trip ging het tourleven van 2 Unlimited gewoon weer verder door Europa en Rusland. Ze stonden op de vetste podia van Duitsland tot  Litouwen, van Rusland tot Spanje en hadden zelfs een 90’s tour-weekend in Tsjechië. Begin juni stonden ze op alle drie de locaties van The Flying Dutch en nu zijn ze klaar voor deze zomer. 2 Unlimited is headliner in Denemarken en Zweden bij de Vi Elsker 90erne (We Love The 90’s) Tour en daarnaast nog bij vele andere festivals!

2 Unlimited boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 2 Unlimited.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 2 Unlimited, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 2 Unlimited.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 2 Unlimited. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 2 Unlimited checken, een gratis optie plaatsen op 2 Unlimited en de boeking(en) van 2 Unlimited voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte 2 Unlimited aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag