esther en anita

Eigenschappen Esther en Anita “Just a little bit more” boeken

Prijs
v.a. 3.500
Tijdsduur
1 x 30 min.

Esther en Anita “Just a little bit more” boeken?

Esther en Anita “Just a little bit more” boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther en Anita “Just a little bit more”.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esther en Anita “Just a little bit more”.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esther en Anita “Just a little bit more” ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esther en Anita “Just a little bit more” plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Esther en Anita “Just a little bit more”

Extra informatie Esther en Anita “Just a little bit more”

Esther en Anita, bekend van de Dolly Dots, zijn vanaf de zomer van 2023 weer te boeken met een ijzersterke en compacte bühneshow. Ze brengen diverse Dolly Dots-hits en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje. Hun show is een knipoog naar de jaren ’80 en ’90, maar tegelijkertijd eigentijds, herkenbaar en dansbaar!

Esther en Anita ontmoetten elkaar eind jaren ’70 toen ze deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Daarna vormden ze samen met andere meiden de Dolly Dots, de meest succesvolle meidengroep in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hits zoals ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’ en ‘Hela-Di-Ladi-Lo’ zijn nog steeds razend populair. Na een succesvolle reünie in 2007 en optredens in 2016, keerden ze in 2020 terug naar de theaters met “Sisters on Tour”. Dit werd een groot succes met bijna 65 uitverkochte shows.

Nu slaan Esther en Anita opnieuw de handen ineen voor een 80s & 90s show. Ze hebben al indruk gemaakt op landelijke evenementen zoals de Nacht van Oranje, Parkfeesten en de Woerdense vakantieweek. Met hun meezingbare nummers weten ze het publiek telkens weer te betoveren. Daarnaast zijn Esther & Anita altijd vriendelijk, gezellig en benaderbaar – echte Nederlandse supersterren in al hun veelzijdigheid!

Offerte Esther en Anita “Just a little bit more” aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag