Timeless

Eigenschappen Timeless boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Timeless boeken?

Timeless boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Timeless.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Timeless.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Timeless ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Timeless plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Timeless

Set your body free and Boogie!!!
We ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en gaan terug naar de jaren van plateauzolen, synthetische shirts, knipperende verlichte dansvloeren en disco spiegelbollen. Met een zorgvuldige mix van de grootste discoknallers en dance classics valt Timeless naadloos op zijn plaats in de huidige 70’s & 80’s Disco-Revival.
De formatie Timeless is al jaren een ‘hot-item’ in het Nederlandse partycircuit. De succesformule is dan ook ongewijzigd maar het repertoire en de uitstraling zijn nieuw. Gehuld in flitsende disco-outfits staan Eric Gallant, Harold Hasselbaink en Carlos Linger borg voor de enige echte Disco & Dance Classics Hitshow, live on stage!
Wie herinnert zich niet de hits van Earth Wind & Fire (Let’s Groove, Boogie Wonderland, September), Cool and the Gang (Celebration, Ladies Night, Straight Ahead), The Trammps (Disco Inferno, Shout, Where Were You) en de Gibson Brothers (Cuba, Que Sera Mi Vida, Non Stop Dance). Of Motown klassiekers als ‘Reach Out’, ‘Same Old Song’, ‘My Girl’ en ‘Don’t Walk Away’. Tijdens een optreden van Timeless hoort u ze allemaal. Naast al deze absolute ‘floor fillers’ is er ook nog plaats voor sentiment tijdens The Platters Medley (Twilight Time, Smoke Gets In Your Eyes, Only You, The Great Pretender, My Prayer).
Timeless stuwt de disco-koorts naar ongekende hoogte en zorgt voor een onbedwingbare lust om te dansen! Het feest der herkenning met een hoog meezing en feestgehalte. Niets dan hits en… herkenbaar voor een breed publiek. Een spetterende non-stop show, gebracht met oprecht enthousiasme en gestoeld op een grote dosis ervaring.

Timeless boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Timeless.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Timeless, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Timeless en de eventuele overige kosten om een optreden van Timeless mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Timeless.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Timeless. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Timeless checken, een gratis optie plaatsen op Timeless en de boeking(en) van Timeless voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Timeless, BOEKINGSBUREAU Timeless, BOEKINGSBURO Timeless, ENTERTAINMENTBUREAU Timeless, ENTERTAINMENTBURO Timeless, ARTIESTENBUREAU Timeless, BOEKINGSKANTOOR Timeless, IMPRESARIAAT Timeless, MUZIEKBURO Timeless, MUZIEKBUREAU Timeless, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Timeless, ARTIESTENBOEKINGSBURO Timeless, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Timeless.

 

Offerte Timeless aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag