De Dorini`s

Eigenschappen De Dorini`s boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

De Dorini`s boeken?

De Dorini`s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Dorini`s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Dorini`s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Dorini`s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Dorini`s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Dorini`s

Extra informatie De Dorini`s

Biografie De Dorini`s
Het was een bloedhete dag in de zomer van 2006 op de tilburgse kermis. Dorien en Christine kwamen op het idee om een carnavalsnummer te maken. Ja, u leest het goed: de mussen vielen van het dak en het bier was al verdampt voor het de tap uit kwam en deze dames dachten al aan carnaval!

Het bleek lastig om een naam te verzinnen en uiteindelijk was er de keuze tussen De Christini’s of De Dorini’s (het moest toch een beetje fout klinken) en zoals bekend is het De Dorini’s geworden… en nu zitten ze er aan vast!

In 2010 heeft Marlou de microfoon van Christine overgenomen en sindsdien is dit Boxtelse duo een begrip geworden in carnavalsland. In 2012 wonnen ze de Hollandiobokaal met het nummer “We gaan een feestje bouwen” en in 2013 de kies-je-kraker-bokaal van Omroep Brabant met het liedje “Dina Dynamiet”. De dames maken jaarlijks eigen carnavalskrakers zoals “Koning Bier” 2014 en “Bingo” 2015. Elk jaar komen ze weer met iets nieuws met een andere melodie waar je niet op stil kunt blijven staan.

Inmiddels is het repertoire zo uitgebreid dat ze het hele jaar garant staan voor FEEST!

Ze bouwen het liefst tussen het publiek een feestje. Dit kan zijn op de bar, onder de bar op iemands nek of mee feestend in de polonaise. Niks is te gek voor die 2 Brabantse meiden.
De Dorini`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Dorini`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Dorini`s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Dorini`s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Dorini`s en de eventuele overige kosten om een optreden van De Dorini`s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Dorini`s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Dorini`s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Dorini`s checken, een gratis optie plaatsen op De Dorini`s en de boeking(en) van De Dorini`s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Dorini`s, BOEKINGSBUREAU De Dorini`s, BOEKINGSBURO De Dorini`s, ENTERTAINMENTBUREAU De Dorini`s, ENTERTAINMENTBURO De Dorini`s, ARTIESTENBUREAU De Dorini`s, BOEKINGSKANTOOR De Dorini`s, IMPRESARIAAT De Dorini`s, MUZIEKBURO De Dorini`s, MUZIEKBUREAU De Dorini`s, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Dorini`s, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Dorini`s, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Dorini`s.

 

Offerte De Dorini`s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag