Die Ursprung Buam

Eigenschappen Die Ursprung Buam boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Ursprung Buam boeken?

Die Ursprung Buam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Ursprung Buam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Ursprung Buam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Ursprung Buam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Ursprung Buam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Ursprung Buam

Extra informatie Die Ursprung Buam

Biografie Die Ursprung Buam
Je kunt er zeker van zijn, bij Die Ursprung Buam krijgt de volksmuziekliefhebber wat hij wil, echte volksmuziek tot in de perfectie uitgevoerd maar ook altijd met een knipoog en bovendien sfeervol. Kortom “live muziek op z’n best”.

Die Ursprung Buam is onbetwist de “volksmuziekgroep nr. 1” in Oostenrijk. Waar ze optreden is stemming gegarandeerd. Van de eerste tot de laatste toon merkt men dat Martin Brugger, Andreas Brugger en Manfred Höllwarth met bezieling bezig zijn. Muzikaal combineren de Ursprung Buam traditie met hun eigen stijl. De jongens overtuigen door hun hoge muzikale kwaliteiten en hun sensationele presentatie op het podium. Elk jaar verzorgen ze talrijke fantastische optredens in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en de Benelux. Met de overwinning bij de “Volkstümlichen Hitparade im ORF 1998” begon de grote populariteit van de Buam. Door de alsmaar groeiende schare vaste fans behaalden ze inmiddels 12 keer goud en platina. In 2001 kregen ze zelfs de “Austria Music Award – Amadeus” als succesvolste volkstümliche muziekgroep van Oostenrijk.

Hun albums brengen een heleboel nummers die het publiek in vervoering brengen maar ook heimatliederen met eerlijke, romantische citaten speelden altijd al een belangrijke rol in hun repertoire. Zo mogen natuurlijk nummers als “1809er Marsch” (Andreas Hofer Marsch) of het gevoelige “I mag an Gipfelwind” niet ontbreken. Het reperoire van de Ursprung Buam is zeer veelzijdig.

De Ursprung Buam nodigen met hun muziek iedereen uit naar hun Heimat en ze presenteren het Zillertal in al hun facetten: hartstochtelijk, melancholisch, sexy, humoristisch en altijd ook met partynummers over op de banken in de skihutten. Auf geht’s Buam!
Die Ursprung Buam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Ursprung Buam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Ursprung Buam.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Ursprung Buam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Ursprung Buam en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Ursprung Buam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Ursprung Buam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Ursprung Buam. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Ursprung Buam checken, een gratis optie plaatsen op Die Ursprung Buam en de boeking(en) van Die Ursprung Buam voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Ursprung Buam, BOEKINGSBUREAU Die Ursprung Buam, BOEKINGSBURO Die Ursprung Buam, ENTERTAINMENTBUREAU Die Ursprung Buam, ENTERTAINMENTBURO Die Ursprung Buam, ARTIESTENBUREAU Die Ursprung Buam, BOEKINGSKANTOOR Die Ursprung Buam, IMPRESARIAAT Die Ursprung Buam, MUZIEKBURO Die Ursprung Buam, MUZIEKBUREAU Die Ursprung Buam, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Ursprung Buam, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Ursprung Buam, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Ursprung Buam.

 

Offerte Die Ursprung Buam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag