Dana Winner

Eigenschappen Dana Winner boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Dana Winner boeken?

Dana Winner boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dana Winner.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dana Winner.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dana Winner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dana Winner plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dana Winner

Extra informatie Dana Winner

Biografie Dana Winner
Met de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière die al meer dan 20 jaar duurt.

Dana werd op 10 februari 1965 in Hasselt geboren. Ze groeit op in een gezin met 5 kinderen en houdt van zingen. Ze sluit zich dan ook aan bij een plaatselijk kerkkoor. Wanneer ze op een dag deelneemt aan een zangwedstrijd met een liedje van Mireille Mathieu wint Dana die tot haar eigen verbazing. Vanaf dat moment volgen de dingen elkaar snel op : in 1989 scoort Dana haar eerste hit in Vlaanderen met een cover van de Carpenters-klassieker “Op Het Dak Van De Wereld” en sindsdien is het niet meer gestopt.

Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals “De Oude Man En De Zee”, “Woordenloos”, “Westenwind” en “Zeven regenbogen” zijn het overtuigende bewijs van Dana’s bloeiende carrière.

Regenbogen Dana’s unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerd liedjesrepertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent buiten de grenzen van België. Nadat ze in eigen land vijf keer verkozen werd tot beste zangeres, volgt het buitenland : Dana duikt de hitparades binnen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden.

In 2007 schrijft Dana in Duitsland muziekgeschiedenis : haar liedje “Wenn du lachst” staat op nummer 1 in de airplaycharts bij onze Oosterburen en Dana is er de meest gedraaide artieste op de Duitse radio. Een uitzonderlijke prestatie die een Belgische zanger of zangeres haar nog nooit heeft voorgedaan.

Tussen nu en morgen Dana wordt ook gevraagd om in Nederland mee te werken aan een duetten-CD met liedjes van de plots overleden André Hazes. Het album wordt een groot commercieel succes en de Nederlandse Radio 2 roept het duet tussen André en Dana “Als Je Alles Weet” uit tot “hét kippenvel-moment” van de plaat.

In Zuid-Afrika zijn het dan weer haar Engelstalige cd’s die vlot over de toonbank gaan. Met haast 400.000 verkochte albums is ze er één van de succesvolste zangeressen.

In eigen land komt er plots zowaar erkenning uit onverwachte hoek. In het weekblad Humo dat bekend staat als zeer kritisch, schrijft journalist en muziekrecensent Serge Simonart, toch geen gemakkelijke kerel, over Dana dat er qua timbre en frasering niemand aan haar kan tippen. Een mooi maar volkomen terecht compliment.

Wenn du lachst Waar ter wereld ze ook optreedt, de liveoptredens van Dana en haar band worden telkens enorm gesmaakt. Haar concerten zijn in een mum van tijd uitverkocht en ze treedt op in grote zalen.

Na al die jaren on the road en toeren over de wereld is Dana klaar voor een volgende stap in haar carrière : ze is thuisgekomen en gaat zich de komende jaren bewust en weloverwogen focussen op België en Nederland. Dana wil zich immers volledig toeleggen op een droomproject dat al lang door haar hoofd spookt en in haar hart zit.

Ondertussen is haar droomproject ontpopt in een prachtige cd met als naam “Parels Uit De Noordzee”.

Dana is voor het samenstellen van deze boeiende en smaakvolle cd ondergedoken in de rijke muziekgeschiedenis van de Lage Landen en naar boven gekomen met een aantal van de mooiste nummers die er ooit gemaakt werden.

Sommige van deze parels klinken vertrouwd in de oren, anderen zijn ten onrechte vergeten…

“Parels Uit De Noordzee” is dan ook een must en een aanrader voor al wie oor heeft voor de muzikale rijkdom van België en Nederland.

Dana is met de gelijknamige theatervoorstelling nog te zien in verschillende theaters in België en Nederland.

Dana Winner boeken?

Dana Winner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dana Winner boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dana Winner.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dana Winner, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dana Winner en de eventuele overige kosten om een optreden van Dana Winner mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dana Winner.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dana Winner. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dana Winner checken, een gratis optie plaatsen op Dana Winner en de boeking(en) van Dana Winner voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dana Winner, BOEKINGSBUREAU Dana Winner, BOEKINGSBURO Dana Winner, ENTERTAINMENTBUREAU Dana Winner, ENTERTAINMENTBURO Dana Winner, ARTIESTENBUREAU Dana Winner, BOEKINGSKANTOOR Dana Winner, IMPRESARIAAT Dana Winner, MUZIEKBURO Dana Winner, MUZIEKBUREAU Dana Winner, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dana Winner, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dana Winner, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dana Winner.

 

Offerte Dana Winner aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag