Anita Heilker

Eigenschappen Anita Heilker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Anita Heilker boeken?

Anita Heilker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anita Heilker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anita Heilker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anita Heilker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anita Heilker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anita Heilker

Extra informatie Anita Heilker

Biografie Anita Heilker (Dolly Dots)
Anita schittert tot ver in de jaren tachtig als één van de zangeressen van Nederlands meest succesvolle meidengroep de Dolly Dots. In 1985 krijgt zij een dochter en verlaat ze de groep om zich te concentreren op het moederschap. Sinds halverwege de jaren tachtig is zij de stem van Donald Duck in Nederlandse Disney-films. Anita geeft haar ja woord aan voetballer Ton Blanker en verrast iedereen met een fotoreportage in de Playboy. Ook ontplooit Anita haar acteer talent door een vaste rol in de comedyserie ‘Die 2’ van Henk Spaan en Harry  Vermeegen te vertolken.

In de jaren die volgen wijdt Anita zich volledig aan haar tweede grote passie; het fokken van Arabische volbloedpaarden.  Net als bij de Dolly Dots bereikt zij ook hier mee ongekende successen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Anita besluit terug te keren waar ze thuishoort: op het podium!  Zij trad samen met de Dolly Dots op bij De vrienden van Amstel. De reactie hierop is zo overweldigend dat er drie uitverkochte reünieconcerten in Ahoy in Rotterdam volgen en een dvd die de gouden status bereikt op het moment van uitgave.

In januari 2012 blinkt ze uit in de SBS6-show The Winner is… en afgelopen zomer behaalde Anita de finale van het in Suriname opgenomen RTL5 programma ‘Ik ben een Ster, haal mij hier Eruit’.  Anita verzorgt momenteel optredens in binnen- en buitenland en werkt aan haar nieuwe album die alle verwachtingen belooft te overtreffen.

Anita Heilker is niet alleen te boeken voor een optreden met heel veel hits van De Dolly Dots. Op verzoek kan dit worden gevuld met zowel Nederlands als Engels repertoire.

Informeer ook naar de andere mogelijk zoals bijvoorbeeld het presenteren van een modeshow, productpresentatie of opening.
Anita Heilker (Dolly Dots) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Anita Heilker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anita Heilker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anita Heilker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anita Heilker en de eventuele overige kosten om een optreden van Anita Heilker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anita Heilker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anita Heilker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anita Heilker checken, een gratis optie plaatsen op Anita Heilker en de boeking(en) van Anita Heilker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anita Heilker, BOEKINGSBUREAU Anita Heilker, BOEKINGSBURO Anita Heilker, ENTERTAINMENTBUREAU Anita Heilker, ENTERTAINMENTBURO Anita Heilker, ARTIESTENBUREAU Anita Heilker, BOEKINGSKANTOOR Anita Heilker, IMPRESARIAAT Anita Heilker, MUZIEKBURO Anita Heilker, MUZIEKBUREAU Anita Heilker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anita Heilker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anita Heilker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anita Heilker.

 

Offerte Anita Heilker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag