Maaike Vos

Eigenschappen Maaike Vos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Maaike Vos boeken?

Maaike Vos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maaike Vos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maaike Vos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maaike Vos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maaike Vos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Maaike Vos

Extra informatie Maaike Vos

Biografie Maaike Vos
Jeugd en opleiding

Maaike volgde vanaf 2007 de opleiding tot Allround Kapper op het ROC in Almelo, maar had inmiddels wel ontdekt dat ze plezier beleefde aan het zingen. Daarna auditeerde ze bij de Zingende Obers, met wie ze regelmatig optredens verzorgde op diverse gelegenheden. Begin 2009 deed ze mee aan  het programma Popstars; ze schopte het tot de laatste dertig. Bij een regionale talentenjacht in haar woonplaats eindigde ze op de derde plaats. Maaike wordt in de media omschreven als “een absoluut talent” met “perfecte timing en dynamiek“. In september 2009 start ze met de opleiding tot Ondernemend Artiest.

X Factor

Eind 2009 auditeerde ze voor de fun voor het programma X-Factor. Via de theaterrondes en Jury Visits bereikte ze de liveshows.  Langzaamaan evolueerde ze van underdog met weinig ervaring naar potentiële winnaar, die steeds een stap verder wist te komen. Ze haalde zelfs de finale. Samen met de andere finalisten nam Maaike een cover van You’re the Voice van John Farnham op, ten behoeve van War Child.

Maaike verloor in de finale van Jaap van Reesema met 49% van de stemmen. Ze stond daarna met de andere kandidaten van X Factor in Ahoy voor X Factor in Concert. Daarnaast trad ze op tijdens de TMF Awards 2010 in Enschede.

Na X Factor

Haar single We Belong to the Night  wordt alsnog uitgebracht door Sony BMG. Het nummer kwam binnen op de vierde positie in de Single Top 100.

In juli 2010 nam Maaike met de rockband T.I.M. een cover van Sam Brown op.

In augustus 2010 werd Maaike benaderd door Tjeerd Oosterhuis om de titlesong in te zingen voor de kinderfilm Briefgeheim.

Vanaf die tijd heeft Maaike alle energie in haar opleiding gestoken. Natuurlijk zijn er wel de regelmatige optredens, maar Maaike ziet haar toekomst niet in een solo carriere maar meteen leuke band. Ze wil haar eigen muziek kunnen maken en niet als coverzangeres met banden optreden.

In oktober 2012 komt ze in contact met de band ForzaFunk. Een 10 koppige band die heerlijke Funk en new Soul-muziek ten gehore bracht. Het klikte direct en sinds kort maakt Maaike deel uit van de band.
Maaike Vos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maaike Vos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maaike Vos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maaike Vos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maaike Vos en de eventuele overige kosten om een optreden van Maaike Vos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maaike Vos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maaike Vos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maaike Vos checken, een gratis optie plaatsen op Maaike Vos en de boeking(en) van Maaike Vos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maaike Vos, BOEKINGSBUREAU Maaike Vos, BOEKINGSBURO Maaike Vos, ENTERTAINMENTBUREAU Maaike Vos, ENTERTAINMENTBURO Maaike Vos, ARTIESTENBUREAU Maaike Vos, BOEKINGSKANTOOR Maaike Vos, IMPRESARIAAT Maaike Vos, MUZIEKBURO Maaike Vos, MUZIEKBUREAU Maaike Vos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maaike Vos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maaike Vos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maaike Vos.

 

Offerte Maaike Vos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag