Glennis Grace boeken

Eigenschappen Glennis Grace boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Glennis Grace boeken?

Glennis Grace boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Glennis Grace.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Glennis Grace.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Glennis Grace ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Glennis Grace plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Glennis Grace

Extra informatie Glennis Grace

Glennis Grace werd op 19 juni 1978 werd in Amsterdam geboren als Glenda Batta. Reeds op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids‟, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!Op 16-jarige leeftijd deed Glennis mee aan de Soundmixshow ze vertolkte met succes het nummer van Whitney Houston “One moment in time”Ook niet voor niets was ze de winnares van de soundmixshow.

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, daar zij altijd in het Engels heeft gezongen. Tijdens optredens zingt Glennis Grace een mooie mix van Nederlandse en Engelstalige nummers.

Succes voor Glennis Grace gaat maar door
Na diverse songs heeft Glennis Grace  de single “Dansen met het leven” uitgebracht. Het echte succes kwam echter pas in  november 2008 bij het uitbrengen van de single “Als Je Slaapt”. Bij de uitzending van „Life Cooking‟ zat Wendy van Dijk (en de rest van Nederland) huilend te luisteren naar Glennis. Nadien slaat Glennis een nieuwe weg in met een unieke stijl welke in Nederland door geen een artiest werd vertolkt.

Dat deze nieuwe ingeslagen weg zijn vruchten afwerpt is wel gebleken. In 2011 is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace het met Platina bekroonde album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast was de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROS-programma “De Beste Zangers van Nederland” en scoorde ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en ontving hiermee direct haar eerste Gouden Plaat. Ook heeft zij als gastartiest optreden tijdens “Toppers in Concert” op 27, 28 en 29 mei in de Amsterdam ArenA.

Na het overweldigend succes van de Ladies of Soul zette Glennis een video, waarin ze Whitney’s lied ‘Run to you’ zingt, online. Daarop reageerde de Amerikaanse ster Nicki Minaj, waarna Glennis door grote Amerikaanse producers werd benaderd, waaronder ook de mensen die destijds met Whitney Houston werkten. Het bleken geen loze beloftes, want inmiddels gaf Glennis in Los Angeles en diverse andere plaatsen in de USA uitverkochte concerten en lijkt een doorbraak aanstaande.

In 2018 heeft Glennis Grace ook hoge ogen gegooid in America’s Got Talent. Na haar geweldige optreden in America’s Got Talent is Glennis een wereldster geworden! Lovende recensies van de jury en pers hebben haar toch als een winnaar neergezet en terecht… wat een prestatie!! Aanvragen uit de hele wereld stromen binnen en de reacties zijn overweldigend.

Glennis Grace boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Glennis Grace.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Glennis Grace, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Glennis Grace en de eventuele overige kosten om een optreden van Glennis Grace mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Glennis Grace.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Glennis Grace. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Glennis Grace checken, een gratis optie plaatsen op Glennis Grace en de boeking(en) van Glennis Grace voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Glennis Grace aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag