Ladies Of Soul

Eigenschappen Ladies of Soul boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Ladies of Soul boeken?

Ladies of Soul boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ladies of Soul.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ladies of Soul.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ladies of Soul ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ladies of Soul plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ladies of Soul

Extra informatie Ladies of Soul

Het (concert)concept Ladies Of Soul bestaat uit de kwalitatieve gastartiesten Edsilia Rombley, Berget Lewis, Candy Dulfer en Glennis Grace.
Op locatie is dit concept (onder de naam Ladies Of Soul) niet te boeken. Echter treden deze artiesten wel allemaal op met New Amsterdam Orchestra. Informeer naar de mogelijkheden.
Edsilia, Berget, Glennis en Candy zijn met recht ‘Ladies of Soul’ te noemen. Deze gerenommeerde zangeressen behoren ieder tot de top van hun vakgebied.
Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor soul muziek, maar ook hoe zij met hart en ziel, als soulmates & powerladies, op de bühne staan. Dat zij hun krachten nu bundelen voor ‘Ladies of Soul’ zorgt voor een chemie die de zangkwaliteiten en muzikaliteit van elke Lady in optima forma naar boven brengt. Dit resulteert in een unieke, spectaculaire, feestelijke avond die bruist, verrast en ontroerd.
Maak kennis met Berget, Edsilia, Glennis en Candy.
Klik hier voor promofilmpje

Ladies of Soul boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ladies of Soul, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ladies of Soul en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ladies of Soul. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ladies of Soul aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag