WC Experience

Eigenschappen WC Experience boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

WC Experience boeken?

WC Experience boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van WC Experience.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van WC Experience.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van WC Experience ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van WC Experience plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van WC Experience

Extra informatie WC Experience

Biografie WC Experience
Wat begon op een duister zolderkamertje, waar 2 gitaarvrienden, rare Brabantse onzinteksten maakten, op bekende hits, groeide in meer dan 15 jaar uit, naar optredens op grote evenementen en concerten in feesttenten door heel Nederland. WC EXPERIENCE is een Brabantse feestband, die haar muziek zelf omschrijft als Rock ‘n Lol. Dit omvat niet alleen recht-toe-recht-aan-rock, maar ook supervette gitaarrock, vlotte up-tempo accordeonstampers en nog veel meer. De bekendere covers die voorzien werden van een Brabantse onzintekst, maken steeds vaker plaats voor eigen composities die variëren van  metal tot hoempa. Kortom, voor ieder wat wils.

Een concert van WC EXPERIENCE moet je meegemaakt hebben! Het enthousiasme KNALT gewoon van het podium. Naast hun reguliere muziek wordt ook aan de mensen gedacht die WCE nog niet kennen. Diverse ‘gastoptredens’ passeren de revue, om ook de mensen die minder vertrouwd zijn met het werk van WCE een fantastische avond te bezorgen. Gastoptredens van  Pa van Lotti (de vader van Helmut), een foute Elvis Presley en zelfs Freddy Mercury komen voorbij tijdens een avondje WC EXPERIENCE.

Wat overblijft na een concert van dit vijftal naast een onuitwisbare indruk, is een nadampende natte feesttent, bezaaid met lege plastic bekers, stapels lege fusten, en vermoeide natbezwete fans die moe en voldaan huiswaarts keren. Het is niet voor niets dat deze feestband bij uitstek, een fanclub heeft met meer dan 500 leden en een steeds voller wordende agenda!

DE VORSTVERLETTOER

In de wintermaanden, als het feesttentseizoen is afgelopen, gaat de WCE op wintertour. Deze ‘vorstverlettoer’ zoals zij die zelf noemen, is een unplugged concert, toegesneden op de wat kleinere kroegen en zaaltjes tot max. 500 personen.

De Vorstverlettoer, is 2 jaar geleden voor het eerst georganiseerd. Dit omdat de WCE in het hoogseizoen, lees feesttentenseizoen, het liefst geen ‘kleine’ optredens gaf. De hele show was per slot van rekening helemaal uitgedacht op een groot podium, en kon op een klein podium niet uitgevoerd worden. Dit om nog maar te zwijgen over al het licht en geluid wat de WC heren plachten mee te brengen, als zij erop uit trokken. Hierdoor werd al snel het idee geboren, om in het naseizoen, wanneer het te koud werd voor de feesttenten, en grotere buitenevenementen, een kroegentour te doen, voor een select gezelschap. De heren misten zelf immers ook de knusse sfeer van de gezellige rookbruine cafés waar zij altijd al gespeeld hadden. De tour werd dus uitgepakt met minder geluid, en minder licht, maar niet te weinig natuurlijk. Dit bleek de gouden greep te zijn! De unplugged optredens werden overal enthousiast ontvangen, en op aandringen van vele kasteleins, en natuurlijk fans, die dit ook een welkome afwisseling vonden, is besloten, deze winter weer een vorstverlettoer te organiseren. De tourlijst loopt al aardig vol, dus de WCE kan op dit moment  alweer spreken van een groot succes!

Voor ieder evenement, festival of feesttent waar het feest moet worden met een grote F: Boek nu WC EXPERIENCE !

WC Experience boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van WC Experience.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van WC Experience, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van WC Experience en de eventuele overige kosten om een optreden van WC Experience mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van WC Experience.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor WC Experience. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van WC Experience checken, een gratis optie plaatsen op WC Experience en de boeking(en) van WC Experience voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT WC Experience, BOEKINGSBUREAU WC Experience, BOEKINGSBURO WC Experience, ENTERTAINMENTBUREAU WC Experience, ENTERTAINMENTBURO WC Experience, ARTIESTENBUREAU WC Experience, BOEKINGSKANTOOR WC Experience, IMPRESARIAAT WC Experience, MUZIEKBURO WC Experience, MUZIEKBUREAU WC Experience, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU WC Experience, ARTIESTENBOEKINGSBURO WC Experience, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR WC Experience.

Offerte WC Experience aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag