La The Voices boeken

Eigenschappen LA the Voices boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30-40 min.
Geluid
Geluid tot ca. 300 p.

LA the Voices boeken?

LA the Voices boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van LA the Voices.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van LA the Voices.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van LA the Voices ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van LA the Voices plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van LA the Voices

Extra informatie LA the Voices

La the Voices: na een korte afwezigheid uit de schijnwerpers door de ziekteperiode van Peter Strykes zijn de mannen terug, enthousiaster dan ooit!

Richie Brown, Peter Strykes en Roy van den Akker, staan garant voor een spetterend optreden met een smeltkroes van Pop en Klassieke muziek die swingt als nooit tevoren, op een hoogstaand muzikaal niveau.

Drie zangers met elk fantastische individuele zang- en entertainmentkwaliteiten, laten u kippenvel en emotie momenten beleven met hun muziek.
De sound blijft groots, gevoelig, diepzinnig maar bovenal toegankelijk voor iedereen.

De optredens zijn geschikt voor festivals, mooie gala’s, bedrijfsevenementen, etc.

LA the Voices boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van LA the Voices, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden vmogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van LA the Voices.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op LA the Voices en de boeking(en) van LA the Voices voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte LA the Voices aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag