Adlicious

Eigenschappen Adlicious boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Adlicious boeken?

Adlicious boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Adlicious.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Adlicious.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Adlicious ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Adlicious plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Adlicious

Extra informatie Adlicious

Adlicious is een Nederlandse popgroep die ontstond in het najaar van 2009. De groep bestaat uit Laise Sanches, Shirley Spoor en Jordy van Toornburg. De groep kreeg nationale bekendheid nadat ze deAdlicious runner-up werden van het vierde seizoen van X Factor. Ze verloren de finale van Rochelle Perts met 27%.

De drie hebben elkaar leren kennen op de conservatorium in Rotterdam in 2006. De drie worden goede vrienden en beginnen vanaf dan ook vaak als trio op te treden. Voor de grap willen ze zich opgeven voor het derde seizoen van X Factor, maar zijn dan net te laat met aanmelden. De groep gaat vanaf dan verder met zingen als groep en ontwikkelen hun vaardigheden als groep. Voor de grap besluiten ze zelfs mee te doen aan het zevende seizoen van The X Factor UK, waarbij ze bij de laatste vijftig acts komen. Ze worden uiteindelijk geëlimineerd omdat ze nog te gewoontjes waren en niet opvallen.

De groep besluit uiteindelijk hun X Factor avontuur af te sluiten door het meedoen aan het vierde seizoen van de Nederlandse X Factor. De groep weet week in week uit positieve reacties bij de juryleden los te maken en worden zelfs al in de voorrondes tot winnaar bestempeld. Uiteindelijk verliezen ze de finale van Rochelle Perts.

Adlicious boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Adlicious.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Adlicious, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Adlicious en de eventuele overige kosten om een optreden van Adlicious mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Adlicious.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Adlicious. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Adlicious checken, een gratis optie plaatsen op Adlicious en de boeking(en) van Adlicious voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Adlicious aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag