Heeren van Oranje

Eigenschappen Heeren van Oranje boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Heeren van Oranje boeken?

Heeren van Oranje boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Heeren van Oranje.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Heeren van Oranje.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Heeren van Oranje ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Heeren van Oranje plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Heeren van Oranje

Extra informatie Heeren van Oranje

Biografie Heeren van Oranje
Alle hits van de Jazzpolitie, Splitsing, Vandenberg en Toontje lager en meer!!! Na dat Bert Heerink en Peter Groot Kormelink elkaar 10 jaar geleden achter het podium voor het eerst tegen het lijf lopen, ontstaat er een klik die tot op de dag van vandaag tijdens optredens van de Heeren van Oranje zichtbaar is. Al snel besluiten zij samen een muzikale toekomst te starten en nodigen daarbij ook Toontje Lagers zanger Erik Mesie uit met hen het podium te delen.

De voornaamste ingrediënten van Heeren van Oranje zijn: 3 kwaliteit zangers – drie keer zoveel hits en drie keer zoveel plezier op het podium. Na tournees langs festivals, theaters en bedrijfsfeesten zijn de Heeren inmiddels zo goed op elkaar ingespeeld dat zij in 2009 hun eerste single “Made in Holland” op de markt brengen.

Een unieke en authentieke combinatie uit de jaren ’80 en ’90 voorzien van een fiks aantal grote hits die nog dagelijks de ether vullen.

Heeren van Oranje is genieten van drie topartiesten! Tot nu toe blijkt elk podium te klein…

Hits:

Made in Holland, Stiekem Gedanst, Zonder jou, Zoveel te doen, Burning Heart, Julie July, Liefdesliedjes, Recht Uit het Hart, Na mij de zondvloed, Wind en Zeilen, Net als in de film, Ben Jij ook zo bang, Vroeg of laat, Vogel zo vrij, Het beest is los, Zolang je bij me blijft, Is she really going out with him, Easy Lover,

Land van Maas en Waal, Alright now, whatever you want, Jump, Final Countdown……

Even terug…

Erik Mesie

Erik Mesie de zingende hartenbreker. Talloze dames bracht hij in vervoering met het prachtige “Stiekem Gedanst” onder de noemer Toontje Lager. Je hoefde de radio maar aan te zetten of de hits “Net als in de Film” en “Ben jij ook zo Bang” vlogen je om de oren. Na de hits met Toontje Lager scoorde Erik Mesie ook solo nog met o.a. “Zonder Jou” en “Swingking”. In “Heeren van Oranje” zingt Erik Mesie met dezelfde karakteristieke stem van weleer zijn absolute tachtig-toppers en favorieten van hem zelf.

Peter Groot Kormelink

Peter Groot Kormelink is een bekend gezicht in muziekminnend Nederland. We kennen hem van de Jazzpolitie en Splitsing waarin hij zijn naam vestigde als zanger en schrijver van een flink aantal memorabele hits. Evergreens als: “Liefdesliedjes”, “Ze zijn Terug”,“Wind en Zeilen” en “Recht uit het hart” staan genoteerd in alle populaire hitlijsten. Het feit dat Peter De Jazzpolitie naar het land der legenden heeft verwezen weerhoudt hem er gelukkig niet van zijn repertoire uit te lenen aan Heeren van Oranje. Dit wordt afgewisseld met een selectie prachtige songs van zijn persoonlijke helden Van Halen en Status Quo.

Bert Heerink

Bert Heerink is de trotse bezitter van dé rockstem van Nederland. Als frontman van de band Vandenberg verwierf hij internationale faam in binnen- en buitenland met de superhit “ Burning Heart”. Het vele toeren door Europa, Japan en Amerika maakte van Bert een autoriteit op het gebied van entertainment. Tot groot vermaak van zijn medezangers verhaalt hij met regelmaat over z’n Global memories, maar Bert mag het pand niet verlaten voordat hij het publiek heeft getrakteerd op een Nederlandse reeks “Heineken Hits”.

Heeren van Oranje boeken?

Openbare optredens met Tape

30 minuten inclusief geluid:

Uitkoopgage/prijs € 4750 ex BTW

Optredens met band zijn avondvullend:

€8450 ex BTW inclusief geluid tot 400 pers.

De band keuze kan zijn:

Uitsluitend Nederlandstalige Nederpop  of een feestelijke allround coverband.
Heeren van Oranje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heeren van Oranje boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Heeren van Oranje.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Heeren van Oranje, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Heeren van Oranje en de eventuele overige kosten om een optreden van Heeren van Oranje mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Heeren van Oranje.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Heeren van Oranje. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Heeren van Oranje checken, een gratis optie plaatsen op Heeren van Oranje en de boeking(en) van Heeren van Oranje voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Heeren van Oranje, BOEKINGSBUREAU Heeren van Oranje, BOEKINGSBURO Heeren van Oranje, ENTERTAINMENTBUREAU Heeren van Oranje, ENTERTAINMENTBURO Heeren van Oranje, ARTIESTENBUREAU Heeren van Oranje, BOEKINGSKANTOOR Heeren van Oranje, IMPRESARIAAT Heeren van Oranje, MUZIEKBURO Heeren van Oranje, MUZIEKBUREAU Heeren van Oranje, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Heeren van Oranje, ARTIESTENBOEKINGSBURO Heeren van Oranje, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Heeren van Oranje.

 

Offerte Heeren van Oranje aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag