Henk Westbroek

Eigenschappen Henk Westbroek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Henk Westbroek boeken?

Henk Westbroek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Westbroek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Westbroek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Westbroek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Westbroek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Westbroek

Extra informatie Henk Westbroek

Biografie Henk Westbroek
Henk Westbroek is een duizendpoot. Hij is het meest bekend als radiopresentator en zanger, maar ook bemoeit hij zich met de politiek in Utrecht. Henk Westbroek heeft met zijn Nederlandstalige nummers al vele hits gehad.

Henk Westbroek, geboren op 27 februari 1952 te Utrecht en 1,82 meter lang, is bepaald een bezig baasje. Waar de meeste mensen al dolblij zijn als ze één bepaald trucje beheersen, houdt Westbroek er vele verschillende carrières op na: als Nederlands muzikaalste diskjockey houdt hij met zijn ‘Denk aan Henk’ show op Yorin FM vier dagen per week miljoenen luisteraars aan de radio gekluisterd. Hij lest zijn dorst in zijn eigen kroeg Stairway To Heaven, daarmee hobby en werk op slinkse wijze met elkaar combinerend. En hij is lijsttrekker van Leefbaar Utrecht, een partij die vecht tegen de arrogantie van de macht in Westbroeks woonplaats.

Westbroek is (mede)auteur van liedjes als ‘België’ van Het Goede Doel, ‘Toveren’ van Herman van Veen, ‘Vrede’ van Ruth Jacott, ‘ Mag ik naar je kijken’ van Marcel de Groot en ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ van René Froger. Hij wordt alom beschouwd als een behendig tekstdichter, die de meest alledaagse gevoelens in buitengewoon doeltreffende woorden weet te vangen, dat iedere Nederlander herkent.

Maar boven alles is Henk één van de populairste en succesvolste zangers van ons land. Dat Henk nog steeds een podiumdier is bleek wel uit de vele spetterende optredens die hij het afgelopen jaar gaf in theaters, feesttenten, zalen en op bedrijfsfeesten. Hij heeft zich daarbij voornamelijk geconcentreerd op het songmateriaal, zowel solo als met begeleidingsband.

Op de vraag wat deze duizendpoot nu eigenlijk het liefste doet, zegt hij zeer beslist: “Muziek maken. Dan volgt radio, en ook televisie doe ik op z’n tijd met veel plezier. Een kroeg is aardig om te bedenken, maar als je er een moet runnen is de lol er gauw af. En schrijven vind ik erg aangenaam. Verhaaltjes, columns, boekjes, heel leuk. Trouwens, alles wat ik doe in mijn leven vind ik erg leuk.”

Henk Westbroek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Henk Westbroek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Westbroek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Westbroek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Westbroek en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Westbroek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Westbroek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Westbroek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Westbroek checken, een gratis optie plaatsen op Henk Westbroek en de boeking(en) van Henk Westbroek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Westbroek, BOEKINGSBUREAU Henk Westbroek, BOEKINGSBURO Henk Westbroek, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Westbroek, ENTERTAINMENTBURO Henk Westbroek, ARTIESTENBUREAU Henk Westbroek, BOEKINGSKANTOOR Henk Westbroek, IMPRESARIAAT Henk Westbroek, MUZIEKBURO Henk Westbroek, MUZIEKBUREAU Henk Westbroek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Westbroek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Westbroek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Westbroek.

 

Offerte Henk Westbroek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag