Frank en Monroe

Eigenschappen Frank en Monroe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Frank en Monroe boeken?

Frank en Monroe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank en Monroe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank en Monroe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank en Monroe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank en Monroe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank en Monroe

Extra informatie Frank en Monroe

Biografie Frank en Monroe
Wat onmogelijk leek is werkelijkheid geworden: Frank In Person en Memory Monroe brengen een avondvullende show met alle grote hits van Frank Sinatra en Marilyn Monroe! Beleef een avond als nooit tevoren met “The Voice” en “The Blonde Bombshell” en zie hoe beiden tot leven komen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!
Frank en Monroe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Frank en Monroe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank en Monroe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank en Monroe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank en Monroe en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank en Monroe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank en Monroe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank en Monroe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank en Monroe checken, een gratis optie plaatsen op Frank en Monroe en de boeking(en) van Frank en Monroe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank en Monroe, BOEKINGSBUREAU Frank en Monroe, BOEKINGSBURO Frank en Monroe, ENTERTAINMENTBUREAU Frank en Monroe, ENTERTAINMENTBURO Frank en Monroe, ARTIESTENBUREAU Frank en Monroe, BOEKINGSKANTOOR Frank en Monroe, IMPRESARIAAT Frank en Monroe, MUZIEKBURO Frank en Monroe, MUZIEKBUREAU Frank en Monroe, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank en Monroe, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank en Monroe, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank en Monroe.

 

Offerte Frank en Monroe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag