De Stoopjes

Eigenschappen De Stoopjes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Stoopjes boeken?

De Stoopjes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Stoopjes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Stoopjes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Stoopjes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Stoopjes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Stoopjes

Extra informatie De Stoopjes

Biografie De Stoopjes
We hebben er jaren op gewacht. Maar nu is ie klaar. De eerste CD- single van de Stoopjes. De 8-baan moet hun definitieve doorbraak worden. Spannende tijden vertelde Annelies. De CD-single is intussen naar ruim 400 radiostations gestuurd. TV Oranje is van plan om binnenkort een clip en een kerstboodschap op te nemen van de Stoopjes. De CD ligt ook bij Foole in de schappen en zelfs de Dreef kreeg een exemplaar tijdens de Hollandse Avond. Als deze CD-single aanslaat is het idee om een hele CD op te gaan nemen. “Daarmee kunnen we beter optreden, nu hebben we nog maar 2 nummers”, zegt Harold Stoop.

Tijdens de Hollandse Avond in de Dreef presenteerden de Stoopjes hun nieuwe CD-single. Beide nummer van deze CD, De 8-baan en Met Jou, werden gezongen voor alle aanwezigen van de Hollandse Avond. De CD-hoes laat de Stoopjes in een 8-baan zien. “Waar is die foto gemaakt” wilden wij natuurlijk weten. “Voor onze flat was het antwoord” van de Stoopjes. Natuurlijk is daar geen 8-baan te bekennen. Maar een beetje Photoshopper weet daar wel raad mee. De hoes ziet er gezellig uit.

Na afloop van hun optreden kregen ze van voorzitter Bert Gruijters een bosje bloemen aangeboden. De Dreef zou graag zien dat ze met carnaval weer een optreden willen doen. Of dat gaat gebeuren is nog de vraag. De Stoopjes worden steeds bekender in het land, en worden door hun nieuwe single straks meer gevraagd voor optredens. Maar ook als de Stoopjes even geen tijd hebben voor de Dreef zit men niet verlegen om hun muziek. Bert Gruijters kreeg een CD aangeboden. Die kan worden toegevoegd aan de ruime Nederlandstalige muziek verzameling.

Droom komt uit!

Sinds begin juni 2011 staat het nummer DE ACHTBAAN op YouTube…

Dit nummer dateert al van een paar jaar geleden, maar nog nooit was de clip buiten onze dvd om te zien op het internetgebeuren

De clip staat op YouTube en het is ongelooflijk maar we zijn een ware HIT GEWORDEN

Eindelijk geheel onverwachts is onze droom uitgekomen NATIONALE DOORBRAAK

met de daarbij behorende interviews op tv, zowel regionaal o.a OMROEP BRABANT, Shownieuws , TV Helmond en Eindhovens Dagblad (ED TV.nl)

In 2014 hebben de Stoopjes een fantastische nieuwe HIT uitgebracht genaamd “Een Hit Op TV Oranje” deze single is eigenlijk als geintje gemaakt om te laten zien dat er in Nederland TV stations zijn die echt alles uitzenden of het nu klink of niet.

De Stoopjes 2.0

De Stoopjes zijn uit gekomen met hun laatste nieuwe plan…….. “De Stoopjes 2.0” de nieuwste trend in de muziek wereld, hierbij worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlotte beat er onder.

Vanaf nu is de nieuwe single De Diskjockey 2.0 overal te beluisteren en verkrijgbaar.

In april 2016 hebben De Stoopjes 2.0 meegedaan aan geweldige TV Talentenshow van RTL4, “Holland’s Got Talent” natuurlijk werd die laatste nieuwe single De Diskjockey 2.0 geweldig opgepikt door het publiek maar vooral door Gordon en Chantal Janzen. Deze gingen volledig uit hun dak toen De Stoopjes 2.0 begonnen met hun auditie.

Jammer genoeg drukte Gordon op 3 van de 4 kruizen tijdens het doen van een polonaise en mochten De Stoopjes 2.0 niet door naar de volgende ronde.

Een ding is zeker het heeft voor De Stoopjes 2.0 veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname, ze hebben geweldig genoten van hun auditie en worden door deze auditie talloze malen extra geboekt.
De Stoopjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Stoopjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Stoopjes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Stoopjes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Stoopjes en de eventuele overige kosten om een optreden van De Stoopjes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Stoopjes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Stoopjes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Stoopjes checken, een gratis optie plaatsen op De Stoopjes en de boeking(en) van De Stoopjes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Stoopjes, BOEKINGSBUREAU De Stoopjes, BOEKINGSBURO De Stoopjes, ENTERTAINMENTBUREAU De Stoopjes, ENTERTAINMENTBURO De Stoopjes, ARTIESTENBUREAU De Stoopjes, BOEKINGSKANTOOR De Stoopjes, IMPRESARIAAT De Stoopjes, MUZIEKBURO De Stoopjes, MUZIEKBUREAU De Stoopjes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Stoopjes, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Stoopjes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Stoopjes.

 

Offerte De Stoopjes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag