Steffen Morrison

Eigenschappen Steffen Morrison boeken

Prijs
v.a. 1.500
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Steffen Morrison boeken?

Steffen Morrison boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Steffen Morrison.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Steffen Morrison.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Steffen Morrison ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Steffen Morrison plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Steffen Morrison

Extra informatie Steffen Morrison

Het zijn artiesten als Steffen Morrison die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geven. Zijn grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte liefhebbers maar weet ook een jong publiek recht in het hart te raken.
De strak gestileerde ras-performer werkt fulltime en met doorlopend groeiend succes aan zijn zangcarrière sinds 2009. In dat jaar is hij halve finalist in De Grote Prijs van Nederland. Najaar 2013 verwerft hij nationale bekendheid middels zijn deelname aan The Voice Of Holland. Zijn blind audition bij het populaire TV programma weet alle juryleden direct te overtuigen. Met een verpletterende versie van Donny Hathaway’s ‘A Song For You’ wordt Steffen die avond trending topic op social media en zijn vertolking staat binnen een uur op nummer 1 in de iTunes top 300. Het Donny Hathaway album ‘A Collection’ stijgt door die auditie eveneens naar de nummer 1 positie van de iTunes album charts.
Het veelzijdige talent van Steffen Morrison is eerder al opgemerkt door andere hedendaagse soulhelden, de media en het bedrijfsleven. Zijn debuutalbum ‘Revealed’ wordt in 2011 genomineerd voor een Edison Jazz Award. Het liedje ‘Shake It’ is in 2011 uitverkozen voor een internationale Easytone commercial van de Britse sneakerfirma Reebok. Datzelfde jaar gaat Steffen een samenwerking aan met het in Engeland gevestigde Indie label StreetSoul Records waarop hij twee liedjes uitbrengt. Kort na de release hebben diverse kanalen van de BBC de plaat opgenomen in hun soul playlists en ‘Let’s Get It On’ afkomstig van zijn debuutalbum staat in de Hot 40 Playlist van Soul Connexion. ‘Let’s Get It On’ eindigt op nummer 4 in de UK Soul Chart!
Morrison staat anno 2012 in voorprogramma’s van Joss Stone en Raphael Saadiq. In 2014 is hij te horen als gastzanger en -schrijver op het album ‘Sittin’ In With’ van deepfunk formatie The Eminent Stars en verschijnt ‘The Club’, een liedje van zijn hand, als eerste single van die debuutplaat. Intussen werkt hij aan nieuw songmateriaal dat live al zeer goed wordt ontvangen.
Steffen heeft reeds opgetreden tijdens prestigieuze festivals als The Hague Jazz (2011) en het Worms: Jazz and Joy Festival in Duitsland (2011). Tussen 2009 en 2013 toert hij geregeld langs het vaderlandse club en festival circuit. Anno 2015 heeft Steffen een platencontract getekend met D.E.M.P. Records van befaamd schrijver en producer Tjeerd P. Oosterhuis.
Met zijn innemende persoonlijkheid, charismatische lach en grote gevoel voor stijl heeft Steffen de soul weer onder ieders aandacht gebracht in Nederland. Met zijn passie en liefde voor het genre heeft Steffen Morrison alles in zich om diepe groeven in de Nederlandse muziekbodem te graven.

Steffen Morrison boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Steffen Morrison.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Steffen Morrison, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Steffen Morrison en de eventuele overige kosten om een optreden van Steffen Morrison mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Steffen Morrison.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Steffen Morrison. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Steffen Morrison checken, een gratis optie plaatsen op Steffen Morrison en de boeking(en) van Steffen Morrison voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Steffen Morrison aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag