Muriel Blijd boeken

Eigenschappen Muriel Blijd boeken

Prijs
Op aanvraag

Muriel Blijd boeken?

Muriel Blijd boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Muriel Blijd.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Muriel Blijd.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Muriel Blijd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Muriel Blijd plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Muriel Blijd

Extra informatie Muriel Blijd

Muriel Blijd boeken? Muriel Blijd is dé sensatie van All Together Now met twee keer de ultieme score!

Muriel Blijd, de 54 jarige gospelqueen uit Amsterdam Zuidoost,  doet de tijd stil staan. Muriel zingt al vanaf het moment dat ze kan praten en daarom besloot ze mee te doen aan de nieuwe talentenjacht All Together Now. En dat ze een moppie kan zingen, bewijst de Amsterdamse twee keer. De jury is unaniem fan!

Muriel Blijd heeft als Nederlands natuurtalent veel weg van de vorig jaar overleden Queen of Soul Aretha Franklin. In de outfit van een echte diva en het kapsel van Aretha scoorde Muriel de allerhoogste uitslag: 100 stemmen.
Een dikke 1,1 miljoen kijkers zagen de fabelachtige Muriel bij de kersverse zangshow dus ook een bedrag van €10.000 winnen!

Muriel nam direct daarna ook plaats in het tv programma RTL Boulevard en werd beschreven in diverse kranten.

Muriel heeft 1 dochter, die het muzikale talent erfde en samen met haar moeder te zien was tijdens het tv programma The Voice Of Holland.

Tevens schitterde moeder en dochter tijdens het tv programma The Passion.

Binnenkort komen er diverse nieuwe interviews aan en liggen er leuke muzikale plannen en optredens in het verschiet.

OPTREDENS:

Met haar prachtige gospel songs neemt Muriel je – tijdens haar optredens – mee naar de vroegere glorieuze tijden van grootheden zoals Aretha Franklin, Gladys Knight, Diana Ross, Dionne Warwick, Shirley Bassey, Mary Mary e.v.a.

Ze is momenteel te boeken met tape (30 minuten), als gastsoliste, met pianist of met haar fullband (4 muzikanten en 3 backings).

Muriel Blijd boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Muriel Blijd, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Muriel Blijd aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag