Leona Philippo

Eigenschappen Leona Philippo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Leona Philippo boeken?

Leona Philippo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Leona Philippo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Leona Philippo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Leona Philippo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Leona Philippo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Leona Philippo

Extra informatie Leona Philippo

Leona Philippo is de winnares van The voice of Holland seizoen 2012. In een spannende finale met Johannes Rypma won ze met een voorsprong van deze spontane Fries. Met haar versie van het nummer ‘Livin’ On A Prayer’ wist Leona een plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Leona Philippo boeken voor uw feest is nu ook mogelijk, zoals bij ieder finale van de dit populaire programma is er altijd veel vraag naar de finalisten uit de The Voice of Holland. Met miljoenen kijkers is ook Leona Philippo een artiest welke op uw event het bekende wow effect zal te weeg brengen.

Leona Philippo verleden als achtergrondzangeres

Leona Philippo heeft al menig optreden achter de rug als achtergrondzangeres bij diverse bekende Nederlandse artiesten en groepen zoals Trijntje Oosterhuis, Kane, Candy Dulfer en andere. Eerder trad ze al op met de internationaal bekende Lionel Richie. Ook was de kersverse winnares van The Voice of Holland te bewonderen in verschillende musicals.

Leona Philippo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Leona Philippo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Leona Philippo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Leona Philippo en de eventuele overige kosten om een optreden van Leona Philippo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Leona Philippo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Leona Philippo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag