Cees Cools boeken

Eigenschappen Cees Cools boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Cees Cools boeken?

Cees Cools boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cees Cools.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cees Cools.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cees Cools ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cees Cools plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cees Cools

Extra informatie Cees Cools

Biografie Cees Cools

Cees is fulltime actief als free-lance pianist en sinds 1988 een graag geziene gast op de nederlandse podia. Of het nu gaat om licht klassieke, sfeervolle klanken of swingende dansmuziek, Cees weet een ieder te boeien op vleugel, piano of met zijn eigen “toetsen”.

Het musiceren werd Cees met de paplepel ingegoten want met vader Cor Cools die o.a. werkte met Toon Hermans, Ramses Shaffy, Willeke Alberti, Tonny Eijk, Pieter van Vollenhoven e.v.a., kon het niet uitblijven dat Cees ook voor het musiceren koos. Inmiddels geeft Cees naast zijn optredens ook les op de Gooische Muziekschool in Bussum en Laren.

Cees heeft met veel succes en plezier de meest uiteenlopende feestelijke en zakelijke happenings muzikaal omlijst en naast grote is hij ook te vinden op de “kleine” feestjes zoals verjaardagen, diner-dansants, recepties, jubilea, openingen en huwelijksfeesten.”

Met een jarenlange ervaring is Cees Cools een goede keuze voor de muzikale omlijsting van uw productpresentatie, receptie, diner (-dansant), jubileum, housewarming-party, huwelijksceremonie of huwelijksfeest.

Ambiance

Laat u verwennen met oorstrelende klanken tijdens een exquise diner, of geniet gewoon van heerlijke jazz in zakelijke of privé sfeer. Met het juiste repertoire en aangepast volume is muziek een prima medium om emoties vorm te geven.

Cees ervaart het musiceren dan ook als zeer dankbaar wanneer hij ziet hoeveel het bij mensen losmaakt en hoe belangrijk het is om de juiste toon te zetten!

Mogelijkheden

Cees Cools werkt als pianist, met een charmante en dynamische zangeres, met trio of  band en de musici waar Cees mee samenwerkt, kunnen zich meten met de “grote namen” uit de muziekwereld. In de huidige “internet-Jungle” onderscheidt Cees zich door kwaliteit en professionaliteit!

Oordeelt u zelf…

Cees Cools boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cees Cools, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cees Cools en de eventuele overige kosten om een optreden van Cees Cools mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cees Cools.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cees Cools. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Cees Cools aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag