Anne Hoogendoorn

Eigenschappen Anne Hoogendoorn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Anne Hoogendoorn boeken?

Anne Hoogendoorn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne Hoogendoorn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anne Hoogendoorn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anne Hoogendoorn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anne Hoogendoorn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anne Hoogendoorn

Extra informatie Anne Hoogendoorn

Biografie Anne Hoogendoorn
“Die kleine opdonder uit Friesland” “De kleine rockchick” “Ik hoop heel ver te komen met jou!” Enkele uitspraken van Jeroen van der Boom, de coach van Anne Hoogendoorn bij The Voice of Holland waar ze de halve finale bereikte Tot haar deelname aan dit programma was Anne de passie voor muziek kwijt geraakt. Ondanks een intensieve zangcarrière van 10 jaar met verschillende bands en een muziekopleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht, was het gewoon even einde verhaal.

Anne ging weer studeren. Totdat ze de oproep voor The Voice of Holland zag; ze wilde het nog één keer proberen. De afloop is bekend en Anne heeft haar passie voor het zingen en muziek maken weer teruggevonden. Met zes keer een uitverkochte Heineken Music Hall, een gouden plaat op zak en een optreden in Ahoy Rotterdam in het vooruitzicht, heeft Anne meer energie dan ooit!

Inmiddels heeft ze, met behulp van een topproducent, de tijd genomen om een album te maken waarvan de teksten door haar zelf zijn geschreven. Heel bewust heeft Anne er voor gekozen om het album helemaal in eigen beheer uit te brengen, zodat zij de regie in eigen hand heeft. Haar eigen stijl is duidelijk te herkennen en je hoort de bevrijding doorklinken in haar muziek om haar eigen weg te gaan

Het wordt nu tijd om deze nummers live ten gehore te brengen. Ze laat Nederland zien dat ze meer in haar mars heeft dan de covers die ze heeft gezongen tijdens de televisieshows. Het Diabetesfonds vond in haar de perfecte ambassadeur; je droom niet opgeven omdat je diabetes hebt. Hiermee spreekt ze heel veel jongeren met diabetes aan en is ze een voorbeeld voor hen.

Anne is er klaar voor: de kleine rockchick gaat knallen!

 

 

Anne Hoogendoorn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Anne Hoogendoorn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anne Hoogendoorn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anne Hoogendoorn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anne Hoogendoorn en de eventuele overige kosten om een optreden van Anne Hoogendoorn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anne Hoogendoorn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anne Hoogendoorn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anne Hoogendoorn checken, een gratis optie plaatsen op Anne Hoogendoorn en de boeking(en) van Anne Hoogendoorn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anne Hoogendoorn, BOEKINGSBUREAU Anne Hoogendoorn, BOEKINGSBURO Anne Hoogendoorn, ENTERTAINMENTBUREAU Anne Hoogendoorn, ENTERTAINMENTBURO Anne Hoogendoorn, ARTIESTENBUREAU Anne Hoogendoorn, BOEKINGSKANTOOR Anne Hoogendoorn, IMPRESARIAAT Anne Hoogendoorn, MUZIEKBURO Anne Hoogendoorn, MUZIEKBUREAU Anne Hoogendoorn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anne Hoogendoorn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anne Hoogendoorn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anne Hoogendoorn.

 

Offerte Anne Hoogendoorn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag