Ivan Peroti

Eigenschappen Ivan Peroti boeken

Prijs
v.a. 1.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Ivan Peroti boeken?

Ivan Peroti boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ivan Peroti.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ivan Peroti.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ivan Peroti ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ivan Peroti plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ivan Peroti

Extra informatie Ivan Peroti

Biografie Ivan Peroti
Ivan Peroti uit Almere heeft muzikaal al een aardig pad bewandeld: Hij was de zanger van de boyband Sat-R-Day, is de zanger van de band Sven Hammond en schrijft ook nummers. Zo heeft Ivan meerdere nummers geschreven voor onder andere Funkerman, Ben Saunders en Shary-An.Ivan was een van de deelnemers aan het Nationaal Songfestival 2012. Hier zong hij ‘Take me as I am’, dat werd geschreven door Alain Clark, en eindigde hiermee als derde. In de The Voice of Holland maakt hij deel uit van het team Sanne.

Ivan Peroti is tevens te boeken i.c.m. Jellyfish.
Ivan Peroti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ivan Peroti boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ivan Peroti.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ivan Peroti, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ivan Peroti en de eventuele overige kosten om een optreden van Ivan Peroti mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ivan Peroti.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ivan Peroti. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ivan Peroti checken, een gratis optie plaatsen op Ivan Peroti en de boeking(en) van Ivan Peroti voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ivan Peroti, BOEKINGSBUREAU Ivan Peroti, BOEKINGSBURO Ivan Peroti, ENTERTAINMENTBUREAU Ivan Peroti, ENTERTAINMENTBURO Ivan Peroti, ARTIESTENBUREAU Ivan Peroti, BOEKINGSKANTOOR Ivan Peroti, IMPRESARIAAT Ivan Peroti, MUZIEKBURO Ivan Peroti, MUZIEKBUREAU Ivan Peroti, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ivan Peroti, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ivan Peroti, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ivan Peroti.

 

Offerte Ivan Peroti aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag