Dikdakkers boeken

Eigenschappen De Dikdakkers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

De Dikdakkers boeken?

De Dikdakkers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Dikdakkers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Dikdakkers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Dikdakkers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Dikdakkers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Dikdakkers

Extra informatie De Dikdakkers

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de Dikdakkers. De show van de Dikdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek.

“Het Vliegerlied”, en de grote hit “Cowboys Indianen” zijn slechts een kleine greep uit het repertoire.

Tijdens het EK en WK voetbal treden de Dikdakkers zowel in binnen- en buitenland op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de Dikdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte feestact.

Voor de kinderen zijn er spannende interactieve kindershows, De Snappie Kidz Show en de Cowboys Indianen Kidz Show. In de periode rondom Sinterklaas is er een speciale show, het Pepernotenfeest! Er is nu ook een nieuwe show: de Ren je Rotshow!

Ren je Rot met De Dikdakkers is een garantie voor spektakel!

Met de herintroductie van de Ren je Rot Show blazen De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?

‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden de kinderen op weg naar drie verschillende antwoorden na een vraag te hebben gesteld. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen.

Door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie van dit geweldige programma te lanceren. Met de techniek van deze tijd wordt het een groots spektakel.

Naast een groepsuitje is de show ook zeer geschikt als vermaak op dorpsfeesten, personeelsavonden, scholen en nog veel meer. Uiteraard ontbreken de grote hits van De Dikdakkers niet in deze show.

De Dikdakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Een optreden van de Dikdakkers is een feest voor jong oud.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Dikdakkers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Dikdakkers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte De Dikdakkers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag