De Alpenzusjes

Eigenschappen De Alpenzusjes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

De Alpenzusjes boeken?

De Alpenzusjes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Alpenzusjes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Alpenzusjes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Alpenzusjes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Alpenzusjes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Alpenzusjes

Extra informatie De Alpenzusjes

Biografie De Alpenzusjes
Nadat de originele Alpenzusjes in 2011 het stokje hadden overgedragen aan denieuwe Alpenzusjes is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. Vanaf 2011 zijn er twee “nieuwe” Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding. Hun namen: Chantal en Kirsten.

De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“  die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de hei“. Deze laatste single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval van 2012!

Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa!

En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van  carnaval en après-ski!

Begin 2015 nemen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice een remix op van de grote hit ”Volg de leraar”.

De Alpenzusjes boeken ?

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno 2014! Ze krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!

De Alpenzusjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Alpenzusjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Alpenzusjes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Alpenzusjes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Alpenzusjes en de eventuele overige kosten om een optreden van De Alpenzusjes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Alpenzusjes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Alpenzusjes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Alpenzusjes checken, een gratis optie plaatsen op De Alpenzusjes en de boeking(en) van De Alpenzusjes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Alpenzusjes, BOEKINGSBUREAU De Alpenzusjes, BOEKINGSBURO De Alpenzusjes, ENTERTAINMENTBUREAU De Alpenzusjes, ENTERTAINMENTBURO De Alpenzusjes, ARTIESTENBUREAU De Alpenzusjes, BOEKINGSKANTOOR De Alpenzusjes, IMPRESARIAAT De Alpenzusjes, MUZIEKBURO De Alpenzusjes, MUZIEKBUREAU De Alpenzusjes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Alpenzusjes, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Alpenzusjes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Alpenzusjes.

 

Offerte De Alpenzusjes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag