Vangrail

Eigenschappen Vangrail boeken

Prijs
v.a. 4.100
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Vangrail boeken?

Vangrail boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vangrail.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vangrail.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vangrail ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vangrail plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Vangrail

Extra informatie Vangrail

Biografie Vangrail
Het publiek gaat volledig los en de band maakt een onuitwisbare indruk – van dorp tot stad, van Friesland tot België. Terecht dus dat Vangrail is uitgeroepen tot de live sensatie van 2013! De ingrediënten zijn simpel: de mooiste en bekendste covers gestoken in de welbekende Vangrail-jas.

Vangrail speelde in 2012 op zo’n 90 uiteenlopende festivals, tentfeesten en podia. Een jongensdroom die uit komt! In de nieuwe show wordt het publiek keer op keer in extase gebracht door een wervelwind (mash-up) van complete klassiekers en de meest uiteenlopende hits. Vijf getalenteerde en enthousiaste muzikanten plus het geweldige brede bereik van zanger en top entertainer Raynaud Ritsma brengen een overweldigende show vol energie. Een feest en spektakel waar nog lang over gesproken zal worden!

De band werkt naast haar wervelende covershow ook vol passie aan eigen werk. Singles als Ik Hunker Naar Jou, Ik Mis Je, Liefdesleger, Heerlijke Heerlijkheid, Leven na de Liefde en nog vele andere kwamen stuk voor stuk in de Top 100. Radiomakers geven veel lovende kritieken en daar is de band maar wat trots op!

Vangrail laat uw gasten genieten van de eerste tot laatste noot. Met een speciale VR-formule voor bedrijfsfeesten en besloten feesten bezorgt Vangrail jong en oud een avond om niet snel te vergeten. Een gewone band kan altijd nog. Dus.. Vangrail? Echt wel!

Vangrail speelde o.a. voor/op:

4daagse Nijmegen – Philips – Oerrock Festival – Glemmer Festival – Graspop –  Zomerfeesten St. Isidorushoeve – Schouwburg De Harmonie – Flaeijelfeest – Rodernacht – Zaal Bruins – Corso Vollenhove – Kermis Langeraar – Volksfeest Varsseveld – SneekWeek – PC Franeker – Oranjenacht Gouda – Indoor MusicFestival – Oranjefeest Zeeland – De Witte Kerk Roermond – Carnaval Son en Breugel etc…
Vangrail boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Vangrail, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Vangrail en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Vangrail.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Vangrail. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Vangrail aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag