Double Dj`s

Eigenschappen Double Dj`s boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Double Dj`s boeken?

Double Dj`s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Double Dj`s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Double Dj`s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Double Dj`s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Double Dj`s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Double Dj`s

Extra informatie Double Dj`s

Biografie Double Dj`s
Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ’s. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang weten zij op verschillende partijen de feestplaten aan elkaar te draaien. In 2007 kwamen zij zelf met een hit met de titel “Roeien, zeilen, vissen”.

Gevoed door dit succes besloten zij verder te gaan als duo. En met resultaat, want afgelopen carnaval brachten zij wederom een carnavalshit uit met als titel “Zwaai eens even naar mijn vogeltje”, Deze werd door Edwin Evers van Radio 538 uitgeroepen tot de carnavalsplaat van 2008! De Double DJ’s weten als geen ander het feestje te maken en zetten dan ook de tent finaal op de kop.

Double Dj`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Double Dj`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Double Dj`s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Double Dj`s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Double Dj`s en de eventuele overige kosten om een optreden van Double Dj`s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Double Dj`s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Double Dj`s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Double Dj`s checken, een gratis optie plaatsen op Double Dj`s en de boeking(en) van Double Dj`s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Double Dj`s, BOEKINGSBUREAU Double Dj`s, BOEKINGSBURO Double Dj`s, ENTERTAINMENTBUREAU Double Dj`s, ENTERTAINMENTBURO Double Dj`s, ARTIESTENBUREAU Double Dj`s, BOEKINGSKANTOOR Double Dj`s, IMPRESARIAAT Double Dj`s, MUZIEKBURO Double Dj`s, MUZIEKBUREAU Double Dj`s, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Double Dj`s, ARTIESTENBOEKINGSBURO Double Dj`s, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Double Dj`s.

 

Offerte Double Dj`s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag