De I Luv Holland Singers

Eigenschappen De I Luv Holland Singers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De I Luv Holland Singers boeken?

De I Luv Holland Singers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De I Luv Holland Singers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De I Luv Holland Singers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De I Luv Holland Singers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De I Luv Holland Singers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De I Luv Holland Singers

Extra informatie De I Luv Holland Singers

De I Luv Holland Singers zijn al jaren te zien en te horen in het populaire RTL 4-programma Ik hou van Holland. In deze door Linda de Mol gepresenteerde spelshow verzorgen zij, De I Luv Holland Singerssamen met de I Luv Holland Band, de muziek.

Op locatie verzorgen de I Luv Holland Singers een aanstekelijke en met geestdrift gebrachte show, waarin vele hits van Nederlandse bodem voorbijkomen. Van Jan Smit tot Guus Meeuwis en van Wim Sonneveld tot Toon Hermans. Hierbij is het natuurlijk de bedoeling dat er uit volle borst wordt meegezongen. Wat door de geprojecteerde songteksten voor niemand moeilijk zal zijn. Maar er wordt niet alleen gezongen, er wordt er ook aan het Rad gedraaid! De muzikale prijzen die hier uit rollen, zullen door de I Luv Holland Singers op een gepaste en intieme manier, namelijk live met gitaar, vertolkt worden. Ook een lied met een tekst op maat behoort tot de mogelijkheden. Dus heeft u iets te vieren: de I Luv Holland Singers kunnen uw feestje een persoonlijk tintje geven.

De I Luv Holland Singers brengen een vrolijke en humorvolle show waarbij – net als op televisie – de participatie van het publiek heel belangrijk en leuk is.

De I Luv Holland Singers bestaan uit drie topvocalisten, die hun sporen in de Nederlandse muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. En dat niet alleen: door hun tomeloze inzet en hun aanstekelijke enthousiasme zijn ze in staat iedere gelegenheid tot een waar feest te maken, waarbij het publiek zonder uitzondering de zaal zingend zal verlaten.

De I Luv Holland Singers zijn vanaf heden te boeken voor optredens in het land.

De I Luv Holland Singers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De I Luv Holland Singers .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De I Luv Holland Singers , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De I Luv Holland Singers en de eventuele overige kosten om een optreden van De I Luv Holland Singers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De I Luv Holland Singers .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De I Luv Holland Singers . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De I Luv Holland Singers checken, een gratis optie plaatsen op De I Luv Holland Singers en de boeking(en) van De I Luv Holland Singers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De I Luv Holland Singers , BOEKINGSBUREAU De I Luv Holland Singers , BOEKINGSBURO De I Luv Holland Singers , ENTERTAINMENTBUREAU De I Luv Holland Singers , ENTERTAINMENTBURO De I Luv Holland Singers , ARTIESTENBUREAU De I Luv Holland Singers , BOEKINGSKANTOOR De I Luv Holland Singers , IMPRESARIAAT De I Luv Holland Singers , MUZIEKBURO De I Luv Holland Singers , MUZIEKBUREAU De I Luv Holland Singers , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De I Luv Holland Singers , ARTIESTENBOEKINGSBURO De I Luv Holland Singers , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De I Luv Holland Singers .

 

Offerte De I Luv Holland Singers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag