Dolly Dots

Eigenschappen Dolly Dots boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dolly Dots boeken?

Dolly Dots boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dolly Dots.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dolly Dots.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dolly Dots ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dolly Dots plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dolly Dots

Extra informatie Dolly Dots

Op 10 juni 2006 gaf Tiësto een gratis openluchtconcert op een ponton op de Maas in Rotterdam. Het concert werd gehouden in het kader van de Volvo Ocean Race, waarvan Rotterdam op dat moment etappeplaats was. Op 21 september 2006 werd bekend gemaakt dat Tiësto werd opgenomen in een ziekenhuis vanwege een ontsteking in zijn hartzakje (pericarditis). Hij lag sinds 19 september 2006 in het ziekenhuis. Op 21 september werd hij weer ontslagen uit het ziekenhuis. Op 13 oktober 2006 won Tiësto de TMF Award voor Beste DJ in Nederland en gaf hij tijdens de uitreikingsshow een verrassingsoptreden met de Blue Man Group. 1 dag later, op 14 oktober 2006 won hij de Totally TMF Award for Outstanding Achievement in Music, in België dit keer. Op 22 oktober 2006 trad Tiësto na lange tijd weer op in een Nederlandse club (Paradiso) op het Amsterdam Dance Event. Op 25 oktober 2006 maakte DJ Magazine de uitslag van de 2006 DJ Poll bekend, waarin Tiësto op een 3e plaats eindigde. Dit ondanks Tiesto had opgeroepen om op jonger aanstormend talent te stemmen.

Dolly Dots boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dolly Dots.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dolly Dots, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dolly Dots en de eventuele overige kosten om een optreden van Dolly Dots mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dolly Dots.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dolly Dots. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dolly Dots aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag