Lois Lane

Eigenschappen Lois Lane boeken

Prijs
v.a. 2.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Lois Lane boeken?

Lois Lane boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lois Lane.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lois Lane.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lois Lane ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lois Lane plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lois Lane

Extra informatie Lois Lane

We mogen trots zijn op Lois Lane, de band bestaande uit de zusjes Klemann, die al zolang een bijzondere plaats inneemt binnen het Nederlandse popcircuit. Monique en Suzanne hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit hun hart komt. Dat is de reden dat ze nog steeds vol meedoen in de Nederlandse live-scene.

Hun discografie is zo gevarieerd dat Lois Lane vrijwel op alle podia fantastisch tot haar recht komt!

Geïnspireerd door hun idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelen zij een heerlijk soulvol stemgeluid. In het kader van de succesvolle Marlboro-Flashbacktour creëren de dames een fraaie alom gerespecteerde serie ABBA-optredens.
Met dank aan o.a. Prince en Andy Wright (o.a. Massive Attack, Nathalie Imbruglia, Simply Red en de Eurythmics) ontstaat bovendien een heerlijke internationale pop-disco sound die ook terug te horen is op de diverse albums, de veel gedraaide singles en tijdens de live optredens in het land.

Geen wonder dat de charmante dames nog steeds veelgevraagd zijn als tape- of bandshow met een keuze uit verschillend repertoire:
Eigen repertoire / ABBA / Motown / Disco / of een Combinatie

Lois Lane boeken op uw bedrijfsfeest of festival? Bel/mail ons direct.

Note: Wilt u het Lois Lane’s ode aan ABBA (onlangs bij RTL Late Night) nog eens terugkijken, klik hier.

Lois Lane boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lois Lane, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lois Lane.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lois Lane. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lois Lane checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140

Offerte Lois Lane aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag