Blues Brothers Dedication Revue

Eigenschappen Blues Brothers Dedication Revue boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Blues Brothers Dedication Revue boeken?

Blues Brothers Dedication Revue boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Blues Brothers Dedication Revue.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Blues Brothers Dedication Revue.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Blues Brothers Dedication Revue ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blues Brothers Dedication Revue plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Blues Brothers Dedication Revue

Extra informatie Blues Brothers Dedication Revue

Entertainment van het allerhoogste niveau! The Blues Brothers Dedication revue is een 30-45 minuten durende Blues Brothers tribute show. Deze act wordt omschreven als entertainment van het allerhoogste niveau en werd in 1996 opgericht door little Sonny Cotton en Otis P Morganfield, alias Ted Pickman (amerikaan van geboorte en attitude) en Hans Sligter.

Deze ervaren artiesten namen de orkestband voor de act op met de beste muzikanten uit het Rhythm & Blues circuit. Dit resulteerde in unieke, live klinkende backingtracks, die de perfecte begeleiding vormen voor de soulvolle vocalen en de messcherpe Chicago bluesharp van Cotton en Morganfield zelf. Samen met de overtuigende performance van beide heren staat dit borg voor een high energy

Rhythm & Blues revue, die sinds het begin een daverend succes is.

Naast de bekende Blues Brothers highlights brengt het duo een swingende medley van authentiek klinkende soulclassics, die keer op keer opnieuw het publiek naar de dansvloer zal verleiden. Definitieve erkenning voor de act krijgen Cotton en Morganfield, na de geluidsopnamen en het showconcept aan hem te hebben opgestuurd, als Dan Aykroyd (Elwood Blues in de originele film) zijn complimenten en officiële goedkeuring geeft.

Blues Brothers Dedication Revue boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

http://www.bbdr.nl/ 

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Blues Brothers Dedication Revue, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Blues Brothers Dedication Revue en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Blues Brothers Dedication Revue.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Blues Brothers Dedication Revue. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Blues Brothers Dedication Revue checken, een gratis optie plaatsen op Blues Brothers Dedication Revue en de boeking(en) van Blues Brothers Dedication Revue voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Blues Brothers Dedication Revue aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag