Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator)

Eigenschappen Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken

Prijs
v.a. 1.495
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken?

Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator)

Extra informatie Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator)

Biografie Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator)
Peter Douglas staat bekend om zijn Frank Sinatra repertoire. Zijn act is dan ook uitermate geschikt voor recepties en bedrijfsfeesten.

Op 13 Mei 1958 werd Peter Douglas geboren te Naarden. Reeds op zeer jonge leeftijd bleek al, dat hij geobsedeerd was van muziek. Van huis uit werd er vaak naar Amerikaanse muziek geluisterd. Zijn vriendjes draaiden platen van de grote popsterren uit die tijd, terwijl Peter de ontdekking van zijn leven deed.

Als kleine jongen luisterde ik naar een plaat die mijn vader draaide. Ik vroeg hem: “Pa, wie is die zanger?” Mijn vader antwoordde: “Jongen, dat is de grootste zanger van de wereld, Frank Sinatra”. Ik werd geobsedeerd door de geweldige liedjes en stijl van zingen van Frank Sinatra. Zo vaak als ik kon luisterde ik naar de hits van “The Voice”. Vanaf dat moment werd Sinatra een deel van mijn leven.

Dertig jaar later word ik nog steeds geraakt door zijn fraseringen en het ongelooflijke talent van de, in mijn ogen, grootste zanger van de wereld Frank Sinatra en de dingen die hij de mensheid gegeven heeft middels zijn liedjes. Deze cd ‘Thank you Frank’ is een ode aan de grote Frank Sinatra. Ik zou samen met iedereen op de wereld de waardering willen delen voor deze legendarische man en zijn niet te evenaren ‘showmanship’

Vele jaren volgde, waarin Peter zijn muzikaliteit steeds verder ontwikkelde. Op het Amsterdamse Muziek Lyceum adviseerde zijn docenten hem om zo snel mogelijk te gaan zingen. Peter maakte destijds deel uit van een knapen koor die de Mattheüs Passion op hun repertoire hadden staan. Als 14 jarige basbariton ontdekte Hans Verhoeven, de toenmalige dirigent van de Amsterdamse Bach Vereniging, waarna Peter vijf jaar deel uit maakte van dit koor. Echter de drang maar de lichtere muziek kreeg toch steeds meer de overhand en samen met een goede vriend die Peter begeleide op de piano, ging hij stad en land af om de ‘standards’ te zingen. Uiteindelijk vond hij zijn vaste plekje in het Amsterdamse jazz circuit waar hij toen als 19 jarige hobbyist veel waardering kreeg van de liefhebbers van de licht muziek. In de afgelopen jaren had hij zoveel ervaring opgedaan dat hij zich ging specialiseren in het zingen van reclame spots voor de toenmalige radio-piratenstations.

Producer Richard Misseijer viel de gelijkenis met de stem van Frank Sinatra vrijwel gelijk op. Deze gaf hem dan ook op als kandidaat voor de Soundmixshow van Hennie Huisman die Peter in februari 1987 dan ook glansrijk won. Na het winnen van de Soundmixshow maakte hij samen met Jaap Eggermont de Stars on 45 produktie ‘Stars on Frankie’ die Wereldwijd gereleased werd.

Peter werkte succesvol in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en de Scandinavische landen. Vooral onze Oosterburen raakte in de ban van zijn specifieke ‘Sinatra’ sound en is hij daar nog steeds een graag geziene gast. In grote shows van o.a. Rudi Carrell, Harald Juhnke en Karl Dahl maakte Peter zijn opwachting en wist daarmee een groot publiek aan zich te binden.

Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator).

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) en de eventuele overige kosten om een optreden van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator). Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) checken, een gratis optie plaatsen op Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) en de boeking(en) van Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), BOEKINGSBUREAU Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), BOEKINGSBURO Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), ENTERTAINMENTBUREAU Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), ENTERTAINMENTBURO Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), ARTIESTENBUREAU Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), BOEKINGSKANTOOR Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), IMPRESARIAAT Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), MUZIEKBURO Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), MUZIEKBUREAU Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), ARTIESTENBOEKINGSBURO Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator), ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator).

 

Offerte Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag