Guido van de Graaf boeken

Eigenschappen Quido van de Graaf boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
30 min.

Quido van de Graaf boeken?

Quido van de Graaf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Quido van de Graaf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Quido van de Graaf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Quido van de Graaf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Quido van de Graaf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Quido van de Graaf

Extra informatie Quido van de Graaf

Quido van de Graaf geboren op 20 april 1991 in Den Haag kreeg bijna direct na zijn geboorte al de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven.

Van het meezingen met de casettebandjes tot aan het mee gaan naar de studio. Aja van de Graaf was de leermeester van Quido. Helaas overleed zijn opa vlak voordat Quido zijn carriere startte. Zijn 1e single (pluk de dag) kwam uit onder grote belangstelling in Scheveningen.

Dat smaakte naar meer en dus is Quido gaan werken aan zijn repertoire.

Hij deed veel voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit,Gerard Joling, Gordon, Wolter Kroes en nog vele andere.

In mei 2012 bracht Quido zijn album ‘Zo Alleen’ uit met onder andere de liedjes:
Laat ze maar praten
Morgen is van mij
Zo Alleen
Jij bent het leven voor mij (duet met Wesley Ponsen)

Deze cd werd goed ontvangen en dus kon het niet uitblijven om nog iets te maken. Dat werd eind 2012 de single Als jij niet kiezen kan.

In 2013 deed hij mee aan het SBS6 programma ; Bloed, Zweet en Tranen. Na de uitzendtijd op tv groeit de vraag voor optredens in het land.

In 2014 bracht Quido de single Alles wat ik doe uit. Echt een Quido liedje net als Laat ze maar praten. In dit zelfde jaar wordt hij ‘de Huiszanger’ van Jantjes Verjaardag in Amsterdam.

In feb 2015 bracht Quido Voorbij zijn de dagen uit een liedje wat ook weer dansbaar en herkenbaar is. Op 22 mei 2015 presenteert Quido de single: Waarom nou niet. Een zomers liedje met de herkenbare Quido klank.

Quido van de Graaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Quido van de Graaf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Quido van de Graaf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Quido van de Graaf voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Quido van de Graaf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag