gerson rafael boeken

Eigenschappen Gerson Rafael boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.

Gerson Rafael boeken?

Gerson Rafael boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerson Rafael.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerson Rafael.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerson Rafael ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerson Rafael plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerson Rafael

Een artiest in hart en nieren! De muziek werd met de paplepel ingegoten bij dit multitalent. Gerson Rafael is een echte singer & songwriter die buiten zijn eigen nummers ook regelmatig remixes online brengt van diverse internationale artiesten, en dit is ook bij de Amerikaanse supersterren niet onopgemerkt gebleven. Supersterren als Eric Bellinger en Tinashe waren werkelijk overrompeld door de sublieme versies van dit Nederlandse talent van hun songs.

2019 belooft dan ook HET jaar te worden voor Gerson ! Met zijn ongekende stemgeluid, looks en muzikaliteit is hij klaar om de wereld te veroveren. Op donderdagavond 31 januari is hij te zien in het SBS programma ‘DanceSing’, slechts een klein voorproefje op wat we dit jaar mogen verwachten van Gerson.

Al eerder stond hij op het podium met onder meer Alain Clark tijdens de ‘Walk with Me Tour’ en op talloze festivals en evenementen. Tijdens zijn optredens brengt Gerson diverse bekende commerciële songs van oa. Drake, Ed Sheeran en Usher naar voren die stuk voor stuk zijn overgoten met een Gerson Rafael sausje. Daarnaast brengt hij ook zijn eigen nummers ten gehore,  de toekomstige hits. Gerson is bovenal aardig, en een multitalent! En in zijn veelzijdigheid een echt Nederlands supertalent!

Informeer vrijblijvend naar de talloze mogelijkheden om Gerson te laten stralen op uw feest, evenement of festival! Check bij ons salesteam naar de beschikbare data en mogelijkheden.

Gerson Rafael boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerson Rafael, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerson Rafael.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Gerson Rafael voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gerson Rafael aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag