Jan Keizer

Eigenschappen Jan Keizer boeken

Prijs
v.a. 3.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jan Keizer boeken?

Jan Keizer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Keizer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Keizer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Keizer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Keizer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jan Keizer

Extra informatie Jan Keizer

Biografie Jan Keizer
De naam van Jan Keizer was veertig jaar lang onafscheidelijk verbonden met de band BZN en dit zal waarschijnlijk altijd zo blijven . Na het afscheid van de Band Zonder Naam (BZN), wilde de Volendamse zanger een andere kant van Jan Keizer laten zien. Dit heeft hij verwezenlijkt door zijn eerste solo album “Geef Mij Je Lach” “Ik wilde een plaat maken die afwijkt van alles wat ik tot nu toe heb gedaan en ik denk dat dat heel goed gelukt is”, aldus Keizer.

Om dit te realiseren heeft Jan Keizer ervoor gekozen om het grootste gedeelte van de songteksten niet zelf te schrijven maar hiervoor bekende Nederlandse tekstdichters te vragen. Dankzij deze hulp is hierdoor het nieuwe album getiteld “Geef Mij Je Lach” een heel afwisselend album geworden met verrassende invalshoeken en liedjes. Doordat Jan Keizer voor bijna alle songs zelf de muziek schreef, heeft dit gezorgd voor nummers die toch één geheel vormen en is het een heel eigen plaat geworden.

Tijdens het gala ter ere van de tachtigste verjaardag van Mies Bouwman zong Jan Keizer met Anny Schilder samen de grote BZN hit Mon Amour. Het was voor het eerst sinds 25 jaar dan Jan en Anny samen op het podium stonden. Halverwege Februari 2010 werd bekend dat Jan en Anny weer samen gaan optreden.
Jan Keizer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jan Keizer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Keizer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Keizer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Keizer en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Keizer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Keizer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Keizer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Keizer checken, een gratis optie plaatsen op Jan Keizer en de boeking(en) van Jan Keizer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Keizer, BOEKINGSBUREAU Jan Keizer, BOEKINGSBURO Jan Keizer, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Keizer, ENTERTAINMENTBURO Jan Keizer, ARTIESTENBUREAU Jan Keizer, BOEKINGSKANTOOR Jan Keizer, IMPRESARIAAT Jan Keizer, MUZIEKBURO Jan Keizer, MUZIEKBUREAU Jan Keizer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Keizer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Keizer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Keizer.

 

Offerte Jan Keizer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag