Jan en Anny boeken

Eigenschappen Jan Keizer en Anny Schilder boeken

Prijs
v.a. 3.995
Tijdsduur
40 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jan Keizer en Anny Schilder boeken?

Jan Keizer en Anny Schilder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Keizer en Anny Schilder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Keizer en Anny Schilder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Keizer en Anny Schilder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Keizer en Anny Schilder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jan Keizer en Anny Schilder

Extra informatie Jan Keizer en Anny Schilder

Biografie Jan Keizer en Anny Schilder

Noem de namen Jan Keizer en Anny Schilder en miljoenen mensen in en buiten Nederland zullen reageren met drie letters: BZN. Dat is niet vreemd. Als boegbeelden van BZN maakten ze tussen 1976 en 1984 furore en scoorden een onafzienbare reeks hits. Hoewel hun wegen in 1984 scheidden, is hun muzikale erfenis tot op de dag van vandaag levend gebleven. Jan Keizer ging, nadat hij in 2007 voor het laatst met BZN op trad, aanvankelijk door als solo-artiest. Een historische avond eind 2009 in theater Carré veranderde dat plan. Als eerbetoon en op verzoek van Mies Bouwman, zou hij voor het eerst na 25 jaar een eenmalig optreden verzorgen met Anny Schilder. De ontelbare reacties die daarop volgden konden niet genegeerd worden. Het tweetal stak de koppen bij elkaar en besloot als duo Jan & Anny verder te gaan.

Gouden debuut

Het leverde in 2010 het gouden ‘debuut’ album ‘Together Again’ op met onder meer de hit ‘Take Me To Ibiza’. Twee jaar later gevolgd door het album ‘The Two Of Us’. De reünie van Jan en Anny was een enorm succes en niet alleen in Nederland. Het herkenbare geluid van het duo sloeg ook aan in onder meer België, Zuid-Afrika en voormalige Oostbloklanden als Roemenië en Hongarije.

Ten tijde van het communistische regime was westerse muziek verboden. Het bleek dat onze (BZN) muziek destijds achter het IJzeren Gordijn samen met de muziek van bands als ABBA, Boney M en Pink Floyd het meest in het geheim werd gedraaid”, aldus Jan Keizer. “De gevoelens die deze mensen bij onze muziek hebben, blijken enorm. Het is een heel bijzondere gewaarwording als we daar dan nu mogen optreden en we al die emotionele reacties zien.”

Het nieuwe album

Anno 2014 zijn Jan Keizer & Anny Schilder opnieuw de studio in gedoken. Voor hun derde album hebben ze besloten een reeks wereldberoemde duetten op te nemen onder de titel ‘Unforgettable Duets’. Anny: “Het is iets dat we eigenlijk allebei al een tijdje wilden. Van die heerlijke songs die iedereen in de wereld kent.”. Jan Keizer: “Dit is inderdaad geweldig om te doen, maar eenvoudig was het niet. Je moet kiezen uit zoveel prachtige nummers.”

Zo kwam de definitieve lijst dus tot stand. En inderdaad vinden we er louter onvergetelijke duetten als ‘Something Stupid’, ‘Trains’ & ‘Boats & Planes’, ‘We Got Tonight’ en ‘Baby It’s Cold Outside’. Het zouden Jan & Anny niet zijn, wanneer zij niet ook voor Franstalig materiaal hadden gekozen. Dat vinden we in For Me Formidable en Paroles Paroles. En natuurlijk is er een knipoog naar Spanje met Quizás Quizás Quizás en zelfs naar Italië, met Felicita.

‘Unforgettable Duets’ is een titel die de lading bijna helemaal dekt. Bijna, want in de kluis lag al een bijna complete opname van een nummer, getiteld Drumurile Noastre, een gouden klassieker uit Roemenië. In dat land legendarisch geworden door ‘Dan Spataru’. Deze zanger leeft niet meer, maar zijn weduwe heeft Jan & Anny niet alleen toestemming gegeven het nummer te coveren, maar ook om een versie op te nemen met de originele stem van haar man. Daarom eindigt ‘Unforgettable Duets’ met ‘No Tomorrow’ (de geheel Engelse versie), gevolgd door de unieke bonustrack: ‘Drumurile Noastre’ (Jan & Anny mét Dan Spataru).

Jan Keizer en Anny Schilder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Keizer en Anny Schilder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Keizer en Anny Schilder en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Keizer en Anny Schilder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Keizer en Anny Schilder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Keizer en Anny Schilder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jan Keizer en Anny Schilder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag