Djumbo

Eigenschappen Djumbo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Djumbo boeken?

Djumbo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Djumbo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Djumbo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Djumbo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Djumbo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Djumbo

Extra informatie Djumbo

Biografie Djumbo
Djumbo begon als een promotiestunt van de supermarktketen Jumbo. Lotte, Lindsy en Svenja werden uitgekozen om samen een meidengroep te vormen. Met liedjes als “Eyahe” en “Hide and seek” wisten ze binnen no-time de top 10 van de Nederlandse hitlijsten te bereiken.

Door dit enorme succes van Djumbo kwam Djumbo al snel met hun debuutalbum “Jump”. Naast de eerdergenoemde hitsingles “Hide and seek” en “Eyahe” stonden op het album ook de singles “The Djumbo jump” en “Made to love you”.

Daarna kwamen de meiden wederom met hun nieuwe single “Boya boya bay”. Deze zomerse single was een groot succes en was tevens de titelsong van de bioscoopfilm Garfield: A Tail of Two Kitties. In november van hetzelfde jaar kwam de single “Undercover” uit. Dit was weer de titelsong van hun allereerste theatertour, De Djumbo Undercover Tour. Het jaar daarop brachten ze “Boy I Like Ya” uit en de single “Dit is real” uit. Tegen het einde van 2007 brachten ze hun tweede album uit, Spotlight! en in 2008 het derde album “Magic”.

Het laatste album wat Djumbo heeft uitgebracht is “Chase”, waarvan ze ook een gelijknamige single van hebben uitgebracht. Dit was ook het jaar waar Djumbo met een nieuwe theatershow begon.

Op de officiële Djumbo website werd begin 2011 bekend gemaakt dat Svenja vertrekt bij Djumbo. Al gauw werd er een nieuw Djumbo-lid gepresenteerd tijdens een speciale ‘Wie wordt het nieuwe lid van Djumbo’ show. Het nieuwe lid van Djumbo is Samantha Klumper. Vanaf dat moment is Djumbo weer compleet en ready to go!

In de lente van 2011 reisden de meiden af naar Turkije om hun nieuwe videoclip op te nemen. De single “SOS” kwam in het voorjaar uit. Een zeer special single want voor het eerst kwam er een single uit in de vorm van een armbandje wat tevens als USB-stick te gebruiken is. Unieke release waarmee erg veel pers en landelijke publiciteit is behaald.

Djumbo is naast hun vele optredens ook te zien in het nieuwe TV-programma “Help! Ik moet optreden!” bij de TROS. Hierbij realiseren ze de dromen van kinderen die echt willen optreden. Daarnaast zijn de stemmen van de drie Djumbo-meiden te horen als Chipettes in de film “Alvin and the Chipmunks 3”.

Op dit moment staat Djumbo al ruim 7 jaar in de top van Nederlands populairste kids-acts en niets wijst erop dat dit in de toekomst zal veranderen. Go Djumbo!

Djumbo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Djumbo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Djumbo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Djumbo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Djumbo en de eventuele overige kosten om een optreden van Djumbo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Djumbo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Djumbo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Djumbo checken, een gratis optie plaatsen op Djumbo en de boeking(en) van Djumbo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Djumbo, BOEKINGSBUREAU Djumbo, BOEKINGSBURO Djumbo, ENTERTAINMENTBUREAU Djumbo, ENTERTAINMENTBURO Djumbo, ARTIESTENBUREAU Djumbo, BOEKINGSKANTOOR Djumbo, IMPRESARIAAT Djumbo, MUZIEKBURO Djumbo, MUZIEKBUREAU Djumbo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Djumbo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Djumbo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Djumbo.

 

Offerte Djumbo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag