Dio

Eigenschappen Dio boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Dio boeken?

Dio boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dio.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dio.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dio plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dio

Extra informatie Dio

Biografie Dio
Dio is een jonge, frisse, gewaagde mc die je leerde kennen van gastcoupletten op de hits ‘Dom, Lomp Famous’ van The Opposites en ‘Stuk’ van The Partysquad.

In 2008 tekende hij bij het label TopNotch. Zijn eerste eigen studioalbum ‘Rock-’n-Roll’ verscheen later dat jaar en werd meteen omarmd. Giel Beelen noemde het zelfs ‘het beste hiphopalbum van 2008′. Samen met Sef en wijlen The Madd bracht het album hits als ‘Baby’, ‘Aye’ en ‘Tijdmachine’.

Een succesvolle albumtour volgde met als hoogtepunt een overvolle Alpha tent op Lowlands, twee jaar na de de release. Daar brak Dio compleet de tent af met onder andere Flinke Namen, The Opposites én Go Back To the Zoo als backing band.

In januari 2012 was Dio te zien als kandidaat in het AVRO-programma ‘Wie is de Mol?’  Daarnaast was hij te zien in ‘Ali B Op Volle Toeren’, waarin hij een eigen versie maakte van de George Bakers hit ‘Una Paloma Blanca’. George maakte op zijn beurt een nieuwe versie ‘Tijdmachine’. Op muzikaal vlak bracht Dio een cadeau voor zijn fans, de ‘Computerliefde EP‘. De EP was een samenwerking met producer Reverse en werd als free download aangeboden.

In de zomer van 2012 is Dio’s tweede studio-album ‘Benjamin Braaf’s Festival’ uitgekomen. Het gehele album is geproduceerd door Sir OJ en bevat featurings van o.a. Sef en Hadewych Minis. Het nummer ‘Dansen in Jou’  is de eerste single van het album, opgevolgd door het zeer aanstekelijke ‘Ze Houdt Van Me’.

 
Dio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dio boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dio.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dio, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dio en de eventuele overige kosten om een optreden van Dio mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dio.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dio. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dio checken, een gratis optie plaatsen op Dio en de boeking(en) van Dio voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dio, BOEKINGSBUREAU Dio, BOEKINGSBURO Dio, ENTERTAINMENTBUREAU Dio, ENTERTAINMENTBURO Dio, ARTIESTENBUREAU Dio, BOEKINGSKANTOOR Dio, IMPRESARIAAT Dio, MUZIEKBURO Dio, MUZIEKBUREAU Dio, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dio, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dio, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dio.

 

Offerte Dio aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag