Dr. Alban

Eigenschappen Dr Alban boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Dr Alban boeken?

Dr Alban boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dr Alban.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dr Alban.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dr Alban ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dr Alban plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dr Alban

Extra informatie Dr Alban

Biografie Dr Alban
Dr Alban is in Nigeria geboren maar in Zweden opgegroeid. aDr Alban is wereldberoemd geworden met zijn potpourri van verschillende stijlen muziek, “jungle reggae hiphop house” werd het toendertijd genoemd.

Dr Alban  brak door met het nummer “Hello Afrika” in 1990, het nummer scoorde goed in diverse charts. In 1992 scoorde hij de dancehit van dat jaar, “It’s my Life”. later volgde nog “Sing Halleluja”

Dr Alban bracht daarna nog diverse dingen uit, maar werd niet meer zo populair als ten tijde van zijn nummer 1 hit. Nu staat hij (en de jaren negentig) weer helemaal in de belangstelling!

Dr Alban boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dr Alban boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dr Alban.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dr Alban, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dr Alban en de eventuele overige kosten om een optreden van Dr Alban mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dr Alban.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dr Alban. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dr Alban checken, een gratis optie plaatsen op Dr Alban en de boeking(en) van Dr Alban voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dr Alban, BOEKINGSBUREAU Dr Alban, BOEKINGSBURO Dr Alban, ENTERTAINMENTBUREAU Dr Alban, ENTERTAINMENTBURO Dr Alban, ARTIESTENBUREAU Dr Alban, BOEKINGSKANTOOR Dr Alban, IMPRESARIAAT Dr Alban, MUZIEKBURO Dr Alban, MUZIEKBUREAU Dr Alban, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dr Alban, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dr Alban, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dr Alban.

Offerte Dr Alban aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag