Bert Heerink

Eigenschappen Bert Heerink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Bert Heerink boeken?

Bert Heerink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert Heerink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert Heerink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert Heerink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert Heerink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bert Heerink

Extra informatie Bert Heerink

Biografie Bert Heerink
Begin jaren 80 scoort Bert Heerink met zijn band “Vandenberg” wereldwijd grote hits als “Burning Heart”en “Different Worlds”. Hij toert langs de grote stadions in onder meer Engeland, Canada, Amerika en Japan met wereldsterren als “Kiss”, “Ozzy Osborne”, “Cheaptrick” en de “Michael Schenker Group”. In 1984 krijgt Bert met Vandenberg een Edison nominatie voor het album “Heading for a Storm”.

Eind 1994 maakt Bert zijn comeback in Nederland als zanger van de opvallende Heineken reclames, waarvoor hij Amerikaanse Rocknummers in een Nederlands jasje vertolkt. Sindsdien heeft Bert Heerink een belangrijke plaats in de Nederlandse muziekscène verworven. Zo is hij een tijd de leadzanger van Kayak. Tevens zingt hij de Nederlandstalige track van diverse Disney films, zoals Tarzan, Brother Bear en 102 Dalmatiers.

Steeds vaker is Bert te zien als gast bij grote orkesten. Zo heeft hij samen met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht  een theaterprogramma gedaan ‘Quee in Concert’ en in 2007 tourt hij met Antonie Kamerling en Erik Mesie onder begeleiding van het NNO langs de theaters met ‘Symphonic Echoes Of Pink Floyd’
Bert Heerink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bert Heerink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert Heerink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert Heerink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert Heerink en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert Heerink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert Heerink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert Heerink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert Heerink checken, een gratis optie plaatsen op Bert Heerink en de boeking(en) van Bert Heerink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert Heerink, BOEKINGSBUREAU Bert Heerink, BOEKINGSBURO Bert Heerink, ENTERTAINMENTBUREAU Bert Heerink, ENTERTAINMENTBURO Bert Heerink, ARTIESTENBUREAU Bert Heerink, BOEKINGSKANTOOR Bert Heerink, IMPRESARIAAT Bert Heerink, MUZIEKBURO Bert Heerink, MUZIEKBUREAU Bert Heerink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert Heerink, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert Heerink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert Heerink.

 

Offerte Bert Heerink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag