Yes-R

Eigenschappen Yes-R boeken

Prijs
v.a. 2.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Yes-R boeken?

Yes-R boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yes-R.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yes-R.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yes-R ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yes-R plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Yes-R

https://youtube.com/watch?v=Y-nKs0Hqzc0

Extra informatie Yes-R

U kunt Yes-R boeken voor niets minder dan een stoere act, die bovendien ook heel gevoelige liedjes ten gehore kan brengen. Yes-R heet eigenlijk Yesser Roshdy en werd geborden in 1986. Hij is rapper en acteur en is bovendien de neef van Ali-B. Al toen hij 13 jaar oud was besloot hij rapper te gaan worden, waarna hij een jaar later tweede werd in een talentenjacht. Hij had de smaak op het podium al direct te pakken, waardoor hij er niet meer weg te slaan was en u tegenwoordig Yes-R kunt inhuren voor een geslaagde avond. Hij probeerde het even in een groep, maar koos later toch voor een solomove.

Publieksprijs voor Yes-R

Yes-R sleepte in 2004 de publieksprijs voor meest toonaangevend talent binnen, bij de Grote prijs van Nederland. Sindsdien kunt u Yes-R boeken om zijn verschillende singles, waarvoor hij samenwerkte met Baas B die we kennen van Lange Frans. Vervolgens bracht hij met zijn neef Ali-B het nummer ‘Leipe Mocro Flavour’ uit, waardoor hij landelijk bekend werd. U kunt Yes-R boeken om de hits van toen, maar het is minstens zo leuk om met hem mee door zijn ontwikkeling te reizen.

Albums en singles

Vervolgens heeft Yes-R in 2007 het album ‘Zakenman’ uitgebracht en scoorde hij de hits ‘Groupie Love’ en ‘Hey Schatje’. Ook zijn singles ‘Uit Elkaar’ en ‘Vecht Mee’ werden hits. Aan dit laatste nummer werkte ook Chantal Janzen mee, wat aangeeft dat Yes-R goed ligt binnen het algemene landschap der BN’ers. Verder kwamen de opbrengsten van die single ten goede aan de stichting Fight Cancer. Ook heeft Yes-R een rol gespeeld in de film ‘Sunshine Barry en de discowormen’, een animatiefilm waarin hij een van de stemmen deed.

Awards en Ali-B

Yes-R wist daarna onder andere een TMF Pure Award in de wacht te slepen en werkte samen met onder andere Ali-B en Lange Frans. Verder leverde hij een bijdrage aan singles voor Negativ, Nino en Deazy, waarmee hij liet zien van verschillende markten thuis te zijn. U kunt Yes-R inhuren voor de hits die hij destijds maakte, of de meer recente muziek die wat rustiger en gevoeliger van aard is.

Film en soundtrack

De meest recente projecten van Yes-R zijn de film Gangsterboys en daarnaast de soundtrack die hij hiervoor maakte, samen met Darryl, Sjaak en Soesi B. U kunt Yes-R boeken voor een avond vol verschillende muziek van het pure rappen tot de zang die hij uitstekend onder de knie heeft.
Yes-R boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Yes-R boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yes-R.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yes-R, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Yes-R mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Yes-R aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag