Johan Vlemmix

Eigenschappen Johan Vlemmix boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
25 min.
Geluid
Exclusief

Johan Vlemmix boeken?

Johan Vlemmix boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Johan Vlemmix.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Johan Vlemmix.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Johan Vlemmix ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Johan Vlemmix plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Johan Vlemmix

Extra informatie Johan Vlemmix

Biografie Johan Vlemmix
Johan Vlemmix haalde in 2002 en 2003

de Tweede Kamer net niet met zijn Partij van de Toekomst. Maar Johan Vlemmix ging gelijk weer met het volgende project aan de slag. Johan Vlemmix heeft na de verkiezingen van 2002 een voetreis naar Rome gemaakt. Na de verkiezingen van 2003 kwam Johan Vlemmix met het idee om een vredesvlag te ontwerpen. Tijdens de eerste demonstraties tegen de dreigende oorlog in Irak, zag Johan Vlemmix alleen maar spandoeken en vlaggen tegen de oorlog en tegen geweld. Positief ingesteld als Johan Vlemmix altijd is, miste hij een vlag die “voor” iets was, het idee van de vredesvlag was geboren! De eerstvolgende demonstratie was Johan Vlemmix er dan ook als de kippen bij om met een handjevol vrijwilligers deze vlag te gaan promoten en te verkopen. De opbrengst van de verkoop van die dag is geheel naar de organiserende instantie gegaan.

Velen kennen Johan Vlemmix

van zijn Oranjekoorts en zijn Maxima-supermarkt. Anderen kennen hem vanwege zijn veelvuldige deelname aan het programma Te land, ter zee en In de lucht. Johan Vlemmix raakte daar vanaf de start in 1974, meteen al door gefascineerd. Bij varianten van dat programma als Tobbedansen, Met Glans van de Schans, Vlieg er ’s uit en Fiets ‘m erin trok Johan Vlemmix de aandacht met de meest ingenieus geconstrueerde voertuigen. Zijn debuut beleefde Johan Vlemmix in een badkuip met schoepraderen. Johan Vlemmix nam honderd keer deel aan te Land, ter zee en In de lucht en belandde ermee in het Guinness book of Records. Niemand ter wereld had vaker aan een zelfde programma meegedaan. Johan Vlemmix is na die honderdste keer opgehouden, maar is nog steeds bij het programma betrokken als jurylid en als starter.

Johan Vlemmix Nol Roos (van de Bad Brothers)

in 2008 scoorde hij samen met Nol Roos een hitje met “Een bussie vol met Polen” 

 
Johan Vlemmix boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Johan Vlemmix boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Johan Vlemmix.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Johan Vlemmix, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Johan Vlemmix en de eventuele overige kosten om een optreden van Johan Vlemmix mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Johan Vlemmix.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Johan Vlemmix. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Johan Vlemmix checken, een gratis optie plaatsen op Johan Vlemmix en de boeking(en) van Johan Vlemmix voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Johan Vlemmix, BOEKINGSBUREAU Johan Vlemmix, BOEKINGSBURO Johan Vlemmix, ENTERTAINMENTBUREAU Johan Vlemmix, ENTERTAINMENTBURO Johan Vlemmix, ARTIESTENBUREAU Johan Vlemmix, BOEKINGSKANTOOR Johan Vlemmix, IMPRESARIAAT Johan Vlemmix, MUZIEKBURO Johan Vlemmix, MUZIEKBUREAU Johan Vlemmix, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Johan Vlemmix, ARTIESTENBOEKINGSBURO Johan Vlemmix, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Johan Vlemmix.

 

Offerte Johan Vlemmix aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag