David Goncalves

Eigenschappen David Goncalves boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

David Goncalves boeken?

David Goncalves boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van David Goncalves.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van David Goncalves.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van David Goncalves ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van David Goncalves plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van David Goncalves

Extra informatie David Goncalves

Biografie David Goncalves
Een optreden van David is een combinatie van spiritualiteit en muziek. Met zijn charmes wist hij in de eerste Idols show Jerney Kaagman voor zich te winnen. Maar nu is David bij elk optreden ieders lieveling.

De jonge half Kaapverdiaanse half Surinaamse charmante jongeman David Goncalves begon zijn carrière als 10- jarige bij een jeugd- gospelkoor. Spiritualiteit en muziek vormen nog steeds de leidraad in zijn leven. Alhoewel hij zich als all-round artiest profileert, liggen zijn roots in het new classic soul genre. Zijn stijl is dan ook te omschrijven als een mix van gospel, jazz en old school soulmusic en natuurlijk een stukje eigen inbreng.

Hij is echter niet bang om uitstapjes te maken naar Dance, RB of popmuziek. Ook heeft hij in een musical gespeelt en op de theaterschool gezeten. Zoals de meeste artiesten heeft ook David al dan niet met anderen aan talentenjachten meegedaan, de meeste heeft hij ook nog gewonnen! Na een avontuur met een producer, bleek dat er veel mensen geïnteresseerd waren in David zijn stijl en capaciteiten. Één van hen was Noes Violet, die op dat moment op zoek was naar een zanger voor in zijn popgroep. David heeft met deze jongensgroep vele (televisie) optredens gedaan in Nederland, maar kon daar toch niet helemaal zijn ‘soul’ in kwijt. Hij probeerde daarna op eigen houtje zijn weg te vinden in ‘Showbiz land’ totdat hij tegen Tony Sherman (een soullegende van Curaçao) opliep en Tony hem uitnodigde om mee te werken aan zijn show op de Canarische Eilanden. De show bestond voor een groot gedeelte uit Motown-achtige nummers. Door deze ervaring was hij goed voorbereid op wat hem nog te wachten stond bij het welbekende televisieprogramma Idols.

In de voorronde viel hij vooral op omdat Jurylid Jerney Kaagman haar ogen niet van hem af kon houden, maar natuurlijk ook door zijn stem. In de rondes daarna zorgden zijn soulvolle stem, goede ‘looks’ en de liefde voor het vak ervoor dat hij uitgroeide tot één van de lievelingen van het publiek. Ook tijdens de vier liveshows in Ahoy was dit duidelijk hoorbaar!!!!!!

Ondertussen verzorgt David optredens door het hele land en zal hij binnenkort zelfs een uitstapje maken naar Suriname met de legendarische Surinaamse zanger Brian B. Daarnaast zal hij in september weer in de Ahoy te zien zijn tijdens de Cabo-awards.

David zijn carrière is eigenlijk net begonnen maar ‘He is here to stay’.

In 2006 werkt hij mee aan het project van Chocolate Puma en is te horen en te zien in de clip van het nummer Always Forever.
David Goncalves boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

David Goncalves boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van David Goncalves.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van David Goncalves, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van David Goncalves en de eventuele overige kosten om een optreden van David Goncalves mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van David Goncalves.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor David Goncalves. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van David Goncalves checken, een gratis optie plaatsen op David Goncalves en de boeking(en) van David Goncalves voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT David Goncalves, BOEKINGSBUREAU David Goncalves, BOEKINGSBURO David Goncalves, ENTERTAINMENTBUREAU David Goncalves, ENTERTAINMENTBURO David Goncalves, ARTIESTENBUREAU David Goncalves, BOEKINGSKANTOOR David Goncalves, IMPRESARIAAT David Goncalves, MUZIEKBURO David Goncalves, MUZIEKBUREAU David Goncalves, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU David Goncalves, ARTIESTENBOEKINGSBURO David Goncalves, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR David Goncalves.

 

Offerte David Goncalves aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag